Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με τον Υπουργό και τον Αρχηγό συναντήθηκε η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης


Διαβάστε την ανακοίνωση:


Το Δ.Σ της Ένωσης μας παραβρέθηκε  στην συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη,  τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και την τοπική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη μαζί με τους  άλλους συνδικαλιστικούς φορείς  του νησιού και κατέθεσε υπόμνημα με τις προτάσεις της στον  κ. Υπουργό και στον Αρχηγό του σώματος. Μετά την συνεχή ανάδειξη από την ένωση μας  των τελευταίων  γεγονότων στον ορεινό Μυλοπόταμο  ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη  από το Ηράκλειο ανήγγειλε την άμεση ενίσχυση του Τ.Α.Ε Μυλοποτάμου, ενιαία έδρα με το αστυνομικό Τμήμα Μυλοποτάμου καθώς και νέο επιχειρησιακό σχέδιο δράσης.  Επίσης ένα χρόνιο αίτημα της Ένωσης μας για την τακτική και ενιαία εκπαίδευση όλων των Τ.Α.Ε  υπογράφτηκε από τον Αρχηγό κ. Καραμαλάκη Μιχαήλ. Η εκπαίδευση θα γίνεται  κάθε χρόνο από την Ε.Κ.Α.Μ Κρήτης.
Ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα επισκεφτεί το άμεσο χρονικό διάστημα τη περιοχή του Μυλοποτάμου καθώς και  της Μεσσαράς.
Η ‘Ενωση μας  από την πρώτη στιγμή εδώ και ενάμιση χρόνο έχει τονίσει προς κάθε κατεύθυνση  τα ανωτέρω γεγονότα. Προσπάθησε και ανέδειξε πολλά προβλήματα πού αφορούν τους συναδέλφους μας στην προσπάθεια πού κάνουν κάτω από δύσκολες συνθήκες  και επιτέλους μπορεί να εκφράσει την μερική της ικανοποίηση για αυτά πού εξήγγειλε σήμερα ο κ. Υπουργός από το Ηράκλειο καθώς και ο κ. Αρχηγός  για την εκπαίδευση.
Δέσμευση μας είναι ότι  θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας και θα αναδεικνύουμε όλα τα προβλήματα τους και θα παλεύουμε για την λύση τους. 
 
Υπόμνημα προς τον Υπουργό και Αρχηγό εδώ
 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια