Δ. Αποστολόπουλος: Βαθμολόγιο, μισθολόγιο, επικίνδυνο, ανθυγιεινό

Διαβάστε το άρθρο του συνδικαλιστή της Ελληνικής Αστυνομίας Δημήτρη Αποστολόπουλου


Ο χρόνος που χάθηκε στις συζητήσεις και τις ζυμώσεις είναι πολιτιμός..Όπως και ο χρόνος που συνεχίζει να χάνεται!!Η πολιτική και φυσική ηγεσία είχε ξεκινήσει ένα διάλογο για το επικυνδινο και ανθυγιεινο μετά τα νησιά και τον Έβρο!!Ξαφνικά ξεχάστηκε και ακούγεται μόνο το βαθμολογιό αποσυνδεδεμενο από το μισθολόγιο...Αφού η μόνη πρακτική λύση είναι η απόφαση και εν συνεχεία η εκτέλεση της απόφασης του ΣτΕ για επιστροφή μισθολογίου στην κατάσταση προ 2012.

Ερωτηση 1.Μεριδα τουσυνδικαλιστικόυ μας κίνηματος που αδράνει..Το τυράκι το είδε..Τη φάκα όχι;;Ερώτηση 2.Αν είχαμε κινηθεί με εξωστρέφεια και όχι με αλληλοσπαραγμό και διάσπαση μήπως αντί για ένα ανώνυμο μαζικό sms...Εισπραταμε και ένα επιπλέον έκτακτο επίδομα με τη μορφή δώρου ως ενίσχυση για την προσφορά στα σύνορα αλλά και στη μάχη με τον covid 19;;

Ερώτηση 3.Ο προϋπολογισμός για το 2020 και 2021 έχουν κλείσει χωρίς να υπάρχει υπόλοιπο..Άρα το επικυνδινο και ανθυγιεινο και να συζητηθεί..θα αποτελέσει προεκλογικη υπόσχεση μάλλον για την επόμενη τετραετία!!

Ερώτηση 4.Ως και το περιβόητο κουτσό βαθμολογιό,το κόστος του οποίου θα πρέπει να συμπεριληφθεί στο μεσοπροθεσμο πενταετές πρόγραμμα.Οποτε ας μας πει κάποιος με στοιχειώδης γνώσεις και έχοντας λάβει υπόψη, έστω και πρόχειρη μελέτη ή έρευνα.Ποιος θα αναλάβει την υλοποίηση του,την ψήφιση του με έγκριση του Γ.Λ.Κ κ του υπουργείου οικονομικών;

Που ακριβώς θα βρεθούν οι πόροι αυτή την τετραετία τουλάχιστον!

Σε ένα υπουργείο που όλος του ο προϋπολογισμός είναι όσο το κόστος μόνο για τις μισθοδοσίες του υπουργείου υγείας!Χάθηκε και χάνεται πολιτιμός χρόνος..

Κανείς δεν δικαιούται να παίζει με τις τύχες χιλιάδων εργαζομένων σκληρά αστυνομικών... Λάβετε δράση γιατί η υπομονή των συναδέρφων εξαντλήθηκε!!

Βάλτε τέλος κάποιοι στον κομματικό και παραταξιακη συνδικαλισμό..Αφουγκραστειτε τη φωνή και την αγωνία των συναδέλφων και πείτε ναι σε συνεργασία και συναδερφικοτητα!

         Αποστολόπουλος Δημήτρης.