Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τραυματίες σε επεισόδια ο ΑΔ Μαγνησίας και υπαξιωματικός του ΑΤ Βόλου - Δύο συλλήψεις

Σε δύο συλλήψεις δύο ατόμων, ενός νεαρού και μιας νεαρής, που συμμετείχαν χθες στην πορεία κατά της καύσης σκουπιδιών και στα επεισόδια που ακολούθησαν έξω από την ΑΓΕΤ, προχώρησε η
Αστυνομία, ενώ ένας ακόμη αναζητείται.
Οι δύο νεαροί, κατηγορούνται για απλή σωματική βλάβη και διατάραξη κοινής ειρήνης ο ένας και για απλή σωματική βλάβη και διατάραξη κοινής ειρήνης και φθορά ξένης περιουσίας, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα το μεσημέρι.

Μετά τα εκτεταμένα επεισόδια έξω από το εργοστάσιο, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 11 προσαγωγές νεαρών, συνέλαβαν δύο και αναζητούν ακόμη ένα άτομο που έχει ταυτοποιηθεί, ενώ εννέα νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι.
Παραμένουν στο Νοσοκομείο
Στο μεταξύ ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Μίλτος Αλεξάκης και ένας υπαξιωματικός του Α.Τ. Βόλου, που τραυματίστηκαν από μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών που τους επιτέθηκε με ξύλα, εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Βόλου.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο κ. Αλεξάκης υπέστη θλαστικό κεφαλής και του έγινε συρραφή τραύματος, ενώ ο δεύτερος αστυνομικός είναι χτυπημένος στο πρόσωπο και οι γιατροί του έραψαν το φρύδι που είχε σκιστεί από χτύπημα.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια