Δυτική Ελλάδα: Αστυνομικός υπέστη αλλεργικό σοκ από τσίμπημα σφήκας - Πως τον έσωσαν συνάδελφοι του


Σωτήρια απέβη η επέμβαση συναδέλφων του για Αστυνομικό στο Αγρίνιο, η ζωή του οποίου κινδύνευσε όταν σφήκα τον τσίμπησε με αποτέλεσμα να υποστεί αλλεργικό σοκ και να λιποθυμήσει.
 

Στο σημείο άμεσα έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Άμεσης Δράσης οι οποίοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της πόλης, αποτρεποντας τον κίνδυνο για τη ζωή του Αστυνομικού.
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συγχαρητήρια στο περιπολικό του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου και συγκεκριμένα στους Αρχιφύλακες  Νικόλαο Μπαρμπάκη και  Παναγιώτη Τσακανίκα.
 

Το πράττει καθώς οι εν λόγω ένστολοι την 23-06-2020 σε σήμα που τους δόθηκε βοήθεια σε συνάδελφο, που μόλις είχε αποχωρήσει από την Υπηρεσία και υπέστη αλλεργικό σοκ από τσίμπημα σφήκας, μετέβησαν άμεσα και μετέφεραν αυτόν στο νοσοκομείο Αγρινίου σε λιπόθυμη κατάσταση όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
 

«Η πράξη τους, πέραν της συναδελφικότητας, τιμά ιδιαίτερα την Ελληνική Αστυνομία, δείχνει το ήθος που τους διακρίνει και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για ολόκληρη την κοινωνία μας, για την βοήθεια που πρέπει όλοι μας να προσφέρουμε για τον συνάνθρωπό μας που κινδυνεύει.Επίσης περαστικά ευχόμαστε στον συνάδελφο!», αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.