Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένας μέσα, ένας έξω για το επεισόδιο στα Ζωνιανά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε την Δευτέρα ο 25χρονος, ο ένας από τα δύο αδέρφια που κατηγορούνται για την υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής στις 2 Ιουνίου στα Ζωνιανά, στη διάρκεια
της οποίας τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρες 55χρονος κάτοικος του χωριού. 
Την ίδια ώρα, ο αδερφός του - 24 ετών - αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Στην κατάθεση που έδωσε η σύζυγος του 55χρονου τραυματία υποστηρίζει ότι ενώ μπήκαν στο αυτοκίνητο για να μεταβούν στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων όπου είχε μεταφερθεί ο ξυλοκοπημένος κουνιάδος της, είδαν τα δύο αδέρφια στο δρόμο με τα πιστόλια στα χέρια. Μόλις τους είδαν, ξεκίνησαν να πυροβολούν στο αυτοκίνητο τους. Τόσο η ίδια όσο και ο άνδρας της-καταθέτει-έσκυψαν μέσα στο αυτοκίνητο και ο 55χρονος έβγαλε το όπλο που κράταγε μαζί του και πυροβόλησε προς το μέρος τους ενώ στη συνέχεια πέταξε το όπλο και βγήκε από το αυτοκίνητο. Τότε, δέχθηκε μια σφαίρα και έπεσε στο δρόμο ενώ μετά σταμάτησαν οι πυροβολισμοί. Τον τραυματία τον μετέφερε ο γιος του στο Κέντρο Υγείας.
Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου και σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, τόσο για τους πυροβολισμούς σε βάρος του 55χρονου, όσο και της συζύγου του, η οποία επέβαινε μαζί του στο όχημα που οδηγούσε το θύμα την ώρα που άνοιξαν πυρ εναντίον του οι δράστες.
Παράλληλα κατηγορούνται για πρόσκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε σχέση με τον ξυλοδαρμό του αδερφού του 55χρονου, νωρίτερα κοντά στην Αξό.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια