Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιάννης Πεχλιβανάκης: Εἷς οἰωνὸς ἄριστος, ἀμύνεσθαι περὶ πάτρης...

Δημοσιεύουμε ανάρτηση του Γιάννη Πεχλιβανάκη, συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ: Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που οι Έλληνες Αστυνομικοί απέτρεψαν αποτελεσματικά μαζική
εισβολή ατόμων,εναν ηράκλειο άθλο,στην περιοχή του Έβρου, αποτροπή εισβολής,όχι απλά ελληνικών συνόρων, παρά Ευρωπαϊκών συνόρων.
Συνάδελφοι από όλα τα μήκη και πλάτη της επικράτειας ερχόταν να επιχειρήσουν με πρωτοφανή ζήλο.
Έκοβαν άδειες, εθελοντικά δήλωναν πως ήθελαν να βρίσκονται εκεί ώστε η πατρίδα μας να αποσοβήσει την απειλή.
Πλάι μας σαφώς βρισκόταν και άτομα του Στρατού.
Εμείς που είμασταν εκεί, γρήγορα αντιληφθήκαμε πως το μεγαλύτερο βάρος θα το σήκωνε η Ελληνική Αστυνομία.
Δεν θα αναφερθώ στην όποια χρηματική αποζημίωση που κυρίως από δημοσιεύματα πληροφορηθήκαμε πως πιστώθηκε στο στρατό, καθώς και στις 8 ημέρες τιμητικής άδειας.
Θέλω να αναφερθώ σε μια συμβολική κίνηση που προς τιμήν του προέβει ο Στρατός, και ούτε αυτή την ελάχιστη αναγνώριση, έστω κατ'ευφημισμόν, δεν είδαμε από την δική μας ηγεσία.
Πρόκειται για την απόδοση εύφημους μνείας ,η οποία σημειωτέον είναι τζάμπα (ακόμα τουλάχιστον) και που ούτε αυτό είδαμε να αποδίδεται στις δικές μας δυνάμεις που επιχείρησαν όλες εκείνες τις μέρες στα βαλλόμενα σημεία των συνόρων μας.
Κύριε Υπουργέ,καλό,καινοτόμο, προϊόν έξυπνου μάρκετινγκ το μήνυμα που λάβαμε στα κινητά μας τηλέφωνα,αλλά και μια εύφημος μνεία να κοσμεί τον φάκελο μας,και κορνιζαρισμένο στον τοίχο του σπιτιού μας,θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς .
Όσο για εσάς θα κόστιζε απλά λίγο χαρτί παραπάνω...
Εδώ είμασταν,είμαστε και θα είμαστε.
Γιατί απλά δώσαμε όρκο τον οποίο φέρουμε βαρέως και νοιώθουμε υπερηφάνια κάθε μέρα να τον τιμούμε.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια