Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βαρυσήμαντη δήλωση της οικογένειας Ξυλούρη: Δεν καπηλευόμαστε νεκρούς και δεν τσαλαπατάμε μνήματα – Αν υπάρχει Ξυλούρης εμπλεκόμενος, παύει να είναι μέλος της οικογένειας μας

Την δική τους εκδοχή, για το περιστατικό που έχει θέσει σε συναγερμό τις αρχές στο Μυλοπόταμο, από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, δίνει η οικογένεια Ξυλούρη.


Μιλώντας επώνυμα στην δημοσιογράφο του OPEN Ευτυχία Πενταράκη, ο κ. Γεώργιος Ξυλούρης “Τζιτζής“, ξεκαθαρίζει κάθετα και κατηγορηματικά πως “η οικογένεια Ξυλούρη, δεν έχει καμία απολύτως εμπλοκή στο περιστατικό“, το οποίο δεν αξιολογείται, ως σοβαρό.

“ Εμείς δεν έχουμε καμία δουλειά εκεί, ντρέτα, δεν είχαν καμιά δουλειά οι Ξυλούρηδες εκεί.  Δεν καπηλευόμαστε νεκρούς, η οικογένεια των Ξηλούρηδων σέβεται τους νεκρούς και δεν τσαλαπατά μνήματα “, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Ξυλούρης “Τζιτζής”.

Σε άλλο σημείο της από καρδιάς δήλωσης του ο ίδιος, υπογραμμίζει με έμφαση: “Εάν ποτέ διαπιστωθεί πως υπάρχει Ξυλούρης εμπλεκόμενος, παύει να είναι μέλος της οικογένειας μας”

Υπενθυμίζεται ότι συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας Καλομοίρη, νωρίτερα το απόγευμα της Τρίτης , βρέθηκε στο κοιμητήριο της περιοχής όπου προς έκπληξη του διαπίστωσε πως υπήρχαν φθορές, στον τάφο του του 60χρονου μαντιναδολόγου, Λευτέρη Καλομοίρη, ο οποίος είχε πέσει νεκρός , στο αιματηρό περιστατικό του περασμένου Μαϊόυ, στα Ανώγεια.


Στην ευρύτερη περιοχή πάντως βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. για παν ενδεχόμενο, με την κατάσταση πάντως να χαρακτηρίζεται ως “ελεγχόμενη”.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια