Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αντιπαραθέσεις αξιωματικού με υφισταμένους, οι πειθαρχικές υποθέσεις και ο ... "στρατηγούλης της Κατεχάκη"

Φαίνεται πως το έχει το ριζικό των ειδικών υπηρεσιών της αστυνομίας. Για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά ... Το bloko.gr έγινε αποδέκτης κειμένου αστυνομικού που
αναφέρεται στα διαδραματιζόμενα (σύμφωνα με την δική του οπτική) σε νευραλγική υπηρεσία του σώματος, για την οποία παρουσιάζει εικόνα παραλυσίας έως και αποσύνθεσης.

Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα, "ανώτερος αξιωματικός είναι σε καθημερινή αντιπαράθεση με το προσωπικό, ενώ εκκρεμούν σε βάρος του πολλές πειθαρχικές και ποινικές υποθέσεις", ενώ οι υφιστάμενοι του, "υποφέρουν από έλλειψη εκπαίδευσης, δίχως οχήματα, πλην του τελευταίου αποκτήματος από τον ΟΔΔΥ, το οποίο εξαρχής προορίστηκε για προσωπική μετακίνηση του".

Κατά το κείμενο και τον συντάκτη του σε παράγραφο με τίτλο "ποιο αόρατος χέρι γαλονάτου στρατηγού τον καλύπτει άραγε;" σημειώνεται πως η διεκπεραίωση των πειθαρχικών του υποθέσεων ανατίθεται μονίμως σε ομοιόβαθμους συμμαθητές του κι έτσι τυγχάνει ευνοϊκής μεταχείρισης", ενώ παρακάτω τονίζεται πως "έχει ισχυρές πλάτες του στρατηγούλη στην Κατεχάκη όπως τον αποκαλεί χαρακτηριστικά και καταφέρνει με επιδέξιο τρόπο να γίνεται σε φίλους του η ανάθεση των σε βάρτος του ΕΔΕ". 

Τέλος, γίνεται λόγος για εικονικές εκπαιδεύσεις με τον αξιωματικό σε ρόλο εικονικού εκπαιδευτή για ένα προσωπικό που εκ των πραγμάτων οφείλει να βρίσκεται σε άριστη επιχειρησιακή ετοιμότητα, ενώ καταλήγει πως μόνο τις τελευταίες εβδομάδες διατάχθηκαν σε βάρος του 2 ΕΔΕ.

Το bloko.gr οφείλει να διερευνήσει την καταγγελία δεδομένης της φύσης έργου και αποστολής της υπηρεσίας που αναφέρεται, καθώς είναι πρώτης γραμμής και η αποτελεσματικότητα της, όπως και η αποφυγή λαθών, κρίνει ζωές.


του Γιώργου Καραϊβάζ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια