Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κορινθία


Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) 62χρονοι ημεδαποί, για τα αδικήματα της παράβασης των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και του Τελωνειακού Κώδικα.
 

Ειδικότερα, χθες (18.6.2020) το πρωί, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν δίκυκλη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο (2) 62χρονοι ημεδαποί, όπου στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητες κάνναβης και ποσότητες λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -43- γραμμαρίων.
 

Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ενός εκ των δραστών, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

 

 -3- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,60- εκατοστά,

 

 

 ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -160- γραμμαρίων,

 

 

 σπόροι κάνναβης,

 

 

 ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -310- γραμμαρίων,

 

 

Οι ποσότητες λαθραίου καπνού, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων, θα σταλεί στην αρμόδια υπηρεσία.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου - Βόχας.

 

 

 

                 

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια