Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αξιωματικοί Θεσσαλίας: Καταδίκη απρόκλητων επεισοδίων κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας στην πόλη του Βόλου

Ανακοίνωση των Αξιωματικών Θεσσαλίας: Η Ένωση μας, καταδικάζει τα χθεσινά επεισόδια τραμπουκισμού που διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας πολιτών του Βόλου ενάντια
στη καύση RDF από την ΑΓΕΤ και τη δημιουργία μονάδας παραγωγής από το Δήμο Βόλου που είχαν ως αποτέλεσμα το τραυματισμό πέντε συναδέλφων μας, εκ των οποίων ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας και ο βοηθός του.
-  Η επίθεση εναντίον των αστυνομικών ήταν αναμφίβολα αναίτια, απρόκλητη και εκδηλώθηκε από μια μειοψηφία της οποίας οι προθέσεις ήταν άκρως δολοφονικές. Παρακολουθούμε διακριτικά με σεβασμό την αγωνιώδη προσπάθεια των πολιτών του Βόλου, που διαδηλώνουν ειρηνικά για τα αιτήματα τους, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθούμε ροπαλοφόρους να ενεργούν ως τάγματα εφόδου.
-  Οι αστυνομικοί δεν θα αποτελέσουν το σάκο του μποξ σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας σε προσωπικό επίπεδο και τη νομική υποστήριξη μας στους συναδέλφους μας και απαιτούμε άμεσα οι δράστες να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.
-  Καλούμε την πολιτική και φυσική ηγεσία να σταθεί συμπαραστάτης σε όλους τους συναδέλφους οι οποίοι κατά το τελευταίο τρίμηνο επιδεικνύοντας υπερβάλλοντα ζήλο και επαγγελματισμό, διαχειριστήκαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τα γεγονότα στον Έβρο αλλά και την πανδημία του COVID 19 και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τύχουν μιας τέτοιας αντιμετώπισης από μεμονωμένα άτομα που δεν αντικατοπτρίζουν και δεν εκφράζουν το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Νικόλαος ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
Αστυνόμος Α΄

 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Χρήστος ΚΑΛΟΥΣΙΟΣ
Αστυνομικός Υποδιευθυντής

 
 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια