Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χανιά: Ντροπή και μόνο ντροπή! – Εξοργιστικό παρκάρισμα δημοτικού οχήματος

Ντροπή, αν και ίσως να είναι λίγο να περιγράψει τον ασυνείδητο υπάλληλο του δήμου Χανίων, που μέρα μεσημέρι σε ένα από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους στάθμευσε το όχημα της υπηρεσίας
πάνω σε πεζοδρόμιο. Το απίστευτο περιστατικό όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο γνωστός προπονητής Κώστας Νικολαντωνάκης σημειώθηκε σήμερα στις 14:15 στην οδό Περίδου.
Όπως μάλιστα θα δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί δεν έπιασε απλά ένα μέρος του πεζοδρομίου (που και αυτό κατακριτέο θα ήταν βέβαια) αλλά το κατέλαβε εξ’ ολοκλήρου. Και μάλιστα πάνω στη διασταύρωση,  σημειώνοντας μια σειρά από  παραβάσεις του ΚΟΚ (πεζοδρόμιο, είσοδος σε ράμπα, στάση και στάθμευση, ανάγλυφο τυφλών κ.α.), ενώ είναι και ανάποδα στην κυκλοφορία.

Το πιο εξοργιστικό της υπόθεσης
Αυτό όμως που προκαλεί την οργή του κόσμου (χαρακτηριστικά τα σχόλια πολιτών κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση) και αποτελεί το πιο εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι το όχημα δεν προέρχεται από μια οποιοδήποτε υπηρεσία του δήμου, αλλά από το Τμήμα κοινωνικής πολιτικής προστασίας ΑΜΕΑ κ ισότητας. Είναι από το τμήμα δηλαδή που υποτίθεται ότι είναι το πιο ευαισθητοποιημένο και που φροντίζει μεταξύ άλλων και συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα! Κι όμως!

Η ανάρτησή του Κ.Νικολαντωνάκη: “Ώρα 1415…..Το Δημοτικό Παρκινγκ Κύδων που παρκάρουν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Δήμου στα 50 με 100 μέτρα δίπλα …Αλλα η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μας δείχνει το καλό παράδειγμα…Να δούμε τι δικαιολογία θα υπάρχει….Συγγνώμη μην με πείτε πάλι καυστικό……. Αλλά σήμερα το τερματισατε…..Αλλα ας το κάνουμε κουίζ..Ποσες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ παρατηρείται?????”
Δείτε την φωτογραφία και τα σχόλια δικά σας! Πάντως θα είχε ενδιαφέρον και ένα σχόλιο από τον ίδιο τον δήμαρχο Χανίων για αυτή την φωτογραφία που σίγουρα δεν τιμά κανένα!








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια