Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

‘’Κάποιοι αστυνομικοί ποτέ δεν υπηρέτησαν στον τόπο τους και ούτε θα υπηρετήσουν λόγω της κατάστασης των μεταθέσεων‘’


Κείμενο αστυνομικού-αναγνώστη του bloko.gr

 
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας και συγκεκριμένο στο ΠΡΟΚΕΚΑ Δράμας   (Παρανεστι) υπάρχουν συγκεκριμένοι ααστυνομικοί που με την μέθοδο της  μόνιμης σχεδόν απόπασης εδώ και πολλά έτη (8ετη) βρίσκονται αποσπασμένοι  απο νευραλγικές υπηρεσίες της ΓΑΔΑ πχ Αρχηγείο, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  κα.
Κυριε Υπουργε, κυριε Αρχηγε καποιοι αστυνομικοι ποτε δεν υπηρετησαν  στον τοπο τους και ουτε θα υπηρετησουν λογω της καταστασης των μεταθεσεων  και του μεγαλου αριθμου αστυνομικων που ειναι στην σειρα για να μετατεθουν  στον τοπο τους , κοντα στους δικους τους ανθρωπους ,φιλους και  συγγενεις ,και παραμενουν στην Αθηνα πληρωνοντας νοικι και εχοντας  σημαντικη οικονομικη επιβαρυνση λογω του τροπου ζωης του κλεινον  αστι.Πρεπει καποια στιγμη ολη αυτη η κατασταση να αλλαξει, ωστε να  μπορεσουμε ολοι να υπηρετησουμε απο λιγο στον τοπο μας, αφου υπαρχει η  δυνατοτητα αποσπασεων σε προκεκα .
 Προτεινω τα κριτηρια επιλογης να γινουν  πιο αντικειμενικα , να λαμβανεται υποψιν η οικογενειακη κατασταση του καθε  Αστυνομικου και σαφεστατα και η οικονομικη του κατασταση .
Να υπαρξει  αυστηρη και δικαιη επιλογη ,με αδιαβλητο τροπο ετσι ωστε να πηγαινουν ολοι  με προτεραιοτητα αυτοι που εχουν περισσοτερο αναγκη με βαση τα κοινωνικα  κριτηρια, γιατι μεχρι τωρα η επιλογη παραπεμπει σε αλλους ειδους μεθοδους  που θυμιζουν αλλες εποχες. Ενας αγανακτησμενος  αστυνομικος




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια