Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΕΥΠΣ: Δυνατότητα χορήγησης στην ενέργεια του εφάπαξ χρηματικού βοηθήματος για τους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους μετόχους του Τ.Π.Υ.Π.Σ.

Έγγραφο τής Ομοσπονδίας των Πυροσβεστών προς τον πρόεδρο τού ΤΕΑΠΑΣΑ: με αφορμή την πρόσφατη δέσμευσή σας, για δρομολόγηση νομοθετικών και λοιπών ενεργειών για την κατάργηση
των 30 ετών υποχρεωτικής ασφάλισης στους Τομείς Τ.Π.Α.Σ. και Τ.Π.Υ.Α.Π. του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α., σε ότι αφορά το δικαίωμα για χορήγηση εφάπαξ χρηματικού βοηθήματος, παρακαλούμε όπως ταυτόχρονα με την ανωτέρω ρύθμιση, ενεργήσετε για σύνταξη νομοθετικής ρύθμισης, έτσι ώστε στα πλαίσια της δικαιοσύνης και της ίσης αντιμετώπισης των μετόχων του Ταμείου,  να  εναρμονιστούν οι καταστατικές διατάξεις του Τ.Π.Υ.Π.Σ. με αυτές των Τομέων Τ.Π.Α.Σ. και Τ.Π.Υ.Α.Π. του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α., σε ότι αφορά την δυνατότητα χορήγησης στην ενέργεια του εφάπαξ χρηματικού βοηθήματος για τους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους μετόχους του Τ.Π.Υ.Π.Σ., όπως ισχύει και στους τομείς Τ.Π.Α.Σ. και Τ.Π.Υ.Α.Π. του Τ.Ε.ΑΠ.Α.Σ.Α. από το έτος 2014.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της  Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                  ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια