Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μιχάλης Χρυσοχοϊδης: Η βεντέτα δεν είναι λεβεντιά στην Κρήτη (ΒΙΝΤΕΟ)


«Η βεντέτα δεν είναι λεβεντιά στην Κρήτη». Αυτό ήταν το μήνυμα του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, που θέλησε να περάσει στη διάρκεια των δηλώσεων του, μετά τη
σειρά επαφών και συναντήσεων που είχε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Ο Υπουργός, μάλιστα επισήμανε πως το επόμενο διάστημα θα ταξιδέψει ξανά στην Κρήτη, με στόχο να επισκεφτεί τις περιοχές του Ορεινού Μυλοποτάμου, για τις οποίες τόνισε ότι στόχος είναι να μπει τέλος στην έκνομη κατάσταση που καταγράφεται ως σήμερα.
 

Ο κ. Χρυσοχοϊδης, συνοδευόμενος από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη, είχε πολύωρες συναντήσεις με αιρετούς, εκπροσώπους της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., αξιωματικού, διευθυντές και συνδικαλιστικούς φορείς, καθώς και τοπικούς Βουλευτές, σημείωσε πως μέσα από αυτές τις συσκέψεις ανασυντάχθηκαν τα σχέδια αστυνόμευσης και πυρόσβεσης.
 

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ διότι θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα που αφορά όλα εκείνα τα περιστατικά και τα φαινόμενα που αντιλαμβάνονται ορισμένοι σε κάποιες περιοχές, ότι το κράτος δεν είναι παρών. Κάνουν λάθος. Η Δημοκρατία έχει νόμους. Και οι νόμοι εφαρμόζονται και θα εφαρμοστούν από εδώ και πέρα με απόλυτα αυστηρό τρόπο μέσα από την ανασύνταξη των επιχειρησιακών μας δυνάμεων, με σχέδια επιχειρησιακά. Η νομιμότητα θα επιβληθεί και θα εφαρμοστεί για όλους.
 

Ο ελληνικός και δη ο κρητικός λαός  έχει ανάγκη από κοινωνική ειρήνη. Είναι φιλήσυχοι άνθρωποι και θέλουν να δημιουργούν και να προκόβουν καθημερινά. Θέλουν να υπαρχει ασφάλει», είπε ο Υπουργός.
 
 
 
 
 
 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια