Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Μαρκέλα βρέθηκε, το μυστήριο περιπλέκεται

Όσο μυστηριωδώς εξαφανίστηκε πριν από περίπου δύο ημέρες, άλλο τόσο παράξενη ήταν η ανεύρεση της 10χρονης που εντοπίστηκε σήμερα (Σάββατο) το πρωί, στην περιοχή της Καλαμαριάς
στη Θεσσαλονίκη.
Παρότι η Μαρκέλα είναι αρκετά καλά στην υγεία της, εντοπίστηκε σαφώς ταλαιπωρημένη, ενώ παρουσιάζει σύγχυση και έχει σημάδια από μελανιές στους καρπούς της. 
Υπενθυμίζεται ότι το 10χρονο κοριτσάκι εξαφανίστηκε ενώ έβγαινε από το σχολείο της, στη περιοχή της Τούμπας, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες, μια γυναίκα με μαλλιά ανοιχτού χρώματος, ύψους περίπου 1,50 μέτρων, τη φώναξε με το όνομά της και στη συνέχεια την πήρε από το χέρι και έφυγαν μαζί. 
Μυστήριο παραμένει μέχρι στιγμής η ταυτότητα τής εν λόγω γυναίκας, η οποία ταυτόχρονα αποτελεί και το κλειδί για την υπόθεση της εξαφάνισης. 
Αφού εντοπίστηκε, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε για εξέταση από ειδικούς παιδοψυχολόγους, ενώ ο πατριός και η μητέρα της προχώρησαν σε κατάθεση στην αστυνομία. Χαρακτηριστικό είναι επίσης το γεγονός πως οι αστυνομικοί δεν επέτρεψαν στον αδελφό της να επικοινωνήσει με τη μητέρα και τον πατριό τους. 
«Θέλω να πάω σπίτι μου...»
Το 10χρονο κορίτσι εντόπισε σήμερα, πολύ νωρίς το πρωί, ένας ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Καλαμαριά, ο οποίος είχε ακούσει για την εξαφάνισή της. Όταν την είδε να περπατάει μόνη της, έχοντας μαζί της τη σχολική της τσάντα, τη ρώτησε εάν πηγαίνει στο σχολείο, με τη μικρή Μαρκέλα να απαντάει πως θέλει να πάω στο σπίτι της.
Τότε, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία πήρε το παιδί και το μετέφερε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου εκεί κλήθηκε η μητέρα και ο πατριός του. 
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το παιδί δείχνει εξουθενωμένο, ενώ δεν απαντάει στις ερωτήσεις των παιδοψυχολόγων για το τι ακριβώς της έχει συμβεί. Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να διασταυρώσουν όσα λέει η Μαρκέλα, με τις καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες που την είδαν να φεύγει από το σχολείο.
Το κορίτσι –σύμφωνα με τις ίδιες πηγές– εντοπίστηκε ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο, άυπνο, ενώ φαινόταν πως περπατούσε αρκετή ώρα και έδειχνε αποπροσανατολισμένο.
Τέλος, το κορίτσι θα εξετάσει και ιατροδικαστής για τα σημάδια που έχει στα χέρια του, καθώς οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν πως η μικρή Μαρκέλα μπορεί να ήταν δεμένη, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Νίκος Φωτόπουλος




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια