Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το "καμπανάκι του κινδύνου" έχει χτυπήσει πλέον ξανά - Του Ευάγγελου Αντωνίου


Άρθρο του συνδικαλιστή της Ελληνικής Αστυνομίας Ευάγγελου Αντωνίου
Τα κενά στην Δ/νση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα στις μάχιμες Υπηρεσίες αυτής ολοένα και αυξάνονται ..Οι συνεχείς αποσπάσεις σε νησιά ,Έβρο, σε επιτελικές της υπηρεσίες, σε έτερες Δ/νσεις της Γ.Α.Δ.Θ. καθώς και η καθημερινή ενίσχυση της Υ.Μ.Δ.Θ. λόγω της επανέναρξης λειτουργίας των δικαστηρίων οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια για μια ακόμη φορά στο τέλμα. Με τη κατάσταση που διαμορφώνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να "τιναχτεί στον αέρα" η προσπάθεια ενίσχυσης της εν λόγω Δ/νσης που πραγματοποιήθηκε πριν ένα χρόνο περίπου από την υφιστάμενη Διοίκηση και η οποία είχε ως αποτέλεσμα την γενναία μείωση των ημερήσιων αναπαύσεων και την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών..\
 Το "καμπανάκι του κινδύνου" έχει χτυπήσει πλέον ξανά και απαιτείται στα πλαίσια και των επικείμενων μεταθέσεων η ηγεσία της πόλης μας να προβεί στην ενίσχυση της Δ/νσης με προσωπικό και στην αποφυγή περαιτέρω αποδυνάμωσης της ώστε να μη καταλήξει και πάλι η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης ο φτωχός συγγενής της Γ.Α.Δ.Θ..

Τέλος, κρίνεται επιτακτική και αναγκαία η ενίσχυση γενικότερα της Γ.Α.Δ.Θ. μέσω των έκτακτων μεταθέσεων που θα διαταχθούν μετά το καλοκαίρι από το Α.Ε.Α. και η ορθολογική κατανομή του υπάρχοντος προσωπικού..

 

Ευάγγελος Aντωνίου




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια