Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χτενίζουν τη Ζάκυνθο για τους εκτελεστές του Αγίου Σώστη


Εκτεταμένες έρευνες σε ολόκληρη τη Ζάκυνθο, αλλά και στα παράλιά της, πραγματοποιούν οι αρχές, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι οι εκτελεστές του Αγίου Σώστη δεν θα μπορέσουν να φύγουν από
το νησί. Λίγο πριν από τις τρεις μετά το μεσημέρι, ο 53χρονος και η 37χρονη επέβαιναν σε μία μοτοσικλέτα και δέχθηκαν τα πυρά από τον συνεπιβάτη ενός δικύκλου, που τους πλησίασε.
Η 37χρονη έπεσε θανάσιμα τραυματισμένη, αλλά ο 53χρονος τραυματισμένος κατάφερε να οδηγήσει μέχρι το σπίτι ενός φίλου του. Μαζί επέστρεψαν στο σημείο και, αφού είδαν ότι η 37χρονη δεν ήταν στη ζωή, πήγαν στο νοσοκομείο, με το θύμα να έχει βληθεί από τουλάχιστον τρεις βολίδες.
Αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν για λευκή μοτοσικλέτα με τους δράστες να φορούν άσπρα κράνη και σκούρα ρούχα, σαν να ήταν αστυνομικοί, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό εάν φορούσαν και διακριτικά τής αστυνομίας ή όχι.
Ο 53χρονος -αναφέρουν οι πληροφορίες- πως είναι γνωστός στις αστυνομικές και έχει ποινικό παρελθόν, τέτοιο μάλιστα που θα μπορούσε να είναι και το κίνητρο τής επίθεσης.

Μανώλης Ασαριώτης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια