Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παναγιώτης Ψεβεδούρος :Οι καλοί διαιτητές των εντυπώσεων

Κείμενο τού Παναγιώτη Ψεβεδούρου, συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ: Τον τελευταίο καιρό ενώ προσπαθούμε με προτάσεις - παρεμβάσεις να υπερασπιστούμε το δίκιο που έχει να κάνει σαφώς με
την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μας, ενώ δεχόμαστε ένα ανελέητο πόλεμο από την παράταξη που έχει τη διοίκηση στην ΠΟΑΣΥ, κάποιοι προσπαθούν να παίξουν το ρόλο του καλού διαιτητή, παρακολουθώντας αμέτοχοι και καταδικάζοντας ένθεν και κείθε.

Το ζήτημα είναι ότι αυτό το αμέτοχοι θα πρέπει να προβληματίσει όλους διότι σίγουρα κάπου αποσκοπεί. Ίσως είναι μια στρατηγική γιατί έτσι θεωρούν ότι θα συγκεντρώσουν τους δυσαρεστημένους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ.. Ή γιατί έχει γίνει κάποια μυστική συμφωνία που θα θέλουν με αυτήν την τακτική να αποκρύψουν.

Το θέμα είναι ότι όποιος και να είναι ο λόγος, αυτή η τακτική υπονομεύει από μεριάς τους τα δικαιώματα των αστυνομικών που ενώ βλέπουν ότι πλήττονται, στο βωμό μιας απατηλής ουδετερότητας υπονομεύονται. Ευτυχώς αυτό το κάνουν μόνο οι ηγήτορες τους που κλείνουν μυστικές συμφωνίες χωρίς οι συνάδελφοι που τους ακολουθούν να έχουν αυτές τις προθέσεις. Στο τέλος όλοι θα κριθούμε, και αυτοί και εμείς.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια