Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: Σύλληψη για ληστείες σε βάρος γυναικών


Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστειών, κλοπών, παράβαση του νόμου για τα όπλα και κατοχή ναρκωτικών.
 

Ειδικότερα, ο δράστης προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, πλησίασε με μοτοσικλέτα, ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα και αφαίρεσε από τη θέση του συνοδηγού την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ και προσωπικά της έγγραφα.
 

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν άμεσα αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον άνδρα.
 

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν εκατό ναρκωτικά δισκία, ένα μαχαίρι, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα μπουφάν.
 

Από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, που ακολούθησε προέκυψε ότι ο συλληφθείς, από τις 08-06-2020 μέχρι και 14-6-2020, στην Πάτρα, διέπραξε πέντε ληστείες σε γυναίκες, που κινούνταν πεζές, τις οποίες πλησίαζε με μοτοσικλέτα και αφαιρούσε με την άσκηση σωματικής βίας τις τσάντες τους και κοσμήματα, που φορούσαν στον λαιμό τους. Επιπλέον, ο άνδρας την 12/06/2020 είχε αφαιρέσει μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα.
 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η κλεμμένη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη της.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια