Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκτέλεση Βούλα: Γνωρίζουν τα στοιχεία του θύματος - Αγνοούν λεπτομέρειες για το παρελθόν του


Την επιβεβαίωση των στοιχείων του νεκρού της Γλυφάδας, τα οποία ήδη γνωρίζουν, περιμένουν οι ερευνητές της Ασφάλειας μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων, που καταχωρήθηκαν σήμερα στη
βάση δεδομένων. Στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι μία από τις δύο ταυτότητες, που είχε επάνω του το θύμα της εκτέλεσης, είναι αληθινή. Πιστεύουν ότι πρόκειται για έναν 47χρονο, υπήκοο Βελγίου, ο οποίος μάλιστα έχει απασχολήσει τις αρχές της χώρας του για υποθέσεις ναρκωτικών, χωρίς όμως να έχουν λεπτομερή φάκελο στη διάθεσή τους.

Στον 11ο όροφο τής ΓΑΔΑ μιλούν για τουλάχιστον έναν δράστη. Τοποθετούν στη σκηνή του εγκλήματος έναν οπλοφόρο, που μάλλον στο αρχικό στάδιο μετακινήθηκε με τα πόδια, χωρίς να αποκλείουν ότι σε κοντινή απόσταση κάποιος ή κάποιοι τον περίμεναν για τη διαφυγή.

Ερευνητικό ενδιαφέρον έχουν οι τέσσερις συκσευές κινητών τηλεφώνων και συνδέσεων, που είχε ο 47χρονος, ενώ και η σύζυγός του φαίνεται ότι πραδέχθηκε πως γνώριζε πως στο παρελθόν είχε κάποιες εκκρεμότητες, αλλά χωρίς να ξέρει λεπτομέρειες.

Μοιραία στο μυαλό αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ έρχεται η διπλή εκτέλεση των Σέρβων, σε ταβέρνα της Βάρης, τον Ιανουάριο, χωρίς όμως προς το παρόν οι δύο υποθέσεις να συνδέονται.

Μανώλης Ασαριώτης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια