Κρήτη: Νεαρό ζευγάρι "πίσω" από τον εμπρησμό της αποθήκης!

Σε χρόνο - εξπρές η Πυροσβεστική Υπηρεσία κινήθηκε για την εξιχνίαση της πυρκαγιάς που έβαλε σε κίνδυνο μια μεγάλη περιοχή στο Γιοφυρο, μετατρέποντας σε στάχτη, αυτοκίνητα,
οικοδομικά και μονωτικά υλικά χιλιάδων ευρώ.

Από την πρώτη στιγμή, όπως έγραψε το cretalive, φάνηκε πως οι κάμερες ασφαλείας...« μίλησαν» κι έδιναν πληροφορίες για πιθανούς εμπρηστές!

Το Προανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, έφτασε με ταχύτητα στην ταυτότητα των δραστών, αξιοποιώντας κι άλλες πληροφορίες.

Όπως αποκαλύπτει το cretalive στο στόχαστρο των αρχών από την πρώτη στιγμή βρέθηκε μια καταγγελία για κλοπή από την αποθήκη με τα οικοδομικά υλικά,που είχε γίνει το προηγούμενο διάστημα και που φαίνεται πως η Ασφάλεια αξιοποιώντας κάποιες πληροφορίες, μετά και από υπόδειξη του ιδιοκτήτη, έφτασε στην ταυτοποίηση των δραστών.
Οι νεαροί, φαίνεται πως δεν... ξέχασαν τη συνδρομή του ιδιοκτήτη της αποθήκης στη διαλεύκανση της υπόθεσης και θέλησαν να τον εκδικηθούν, βάζοντας του φωτιά!

Η Πυροσβεστική έφτασε γρήγορα στην ταυτοποίηση των δραστών και είναι πια υπόθεση ωρών η σύλληψη τους. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας πρόκειται για ένα ζευγάρι 30 χρόνων ο άνδρας και 40 η γυναίκα και αναζητούνται στα πλαίσια του αυτοφώρου!