Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Σαν να μην άκουσε ποτέ ειδήσεις" - Στα εργαστήρια τα πειστήρια

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας έχουν μεταφερθεί η περούκα, το ανοιξιάτικο παλτό και το σακίδιο πλάτης, που φέρεται ότι χρησιμοποίησε η 35χρονη κατηγορούμενη κατά την επίθεσή
της με βιτριόλι, στην Καλλιθέα. Αν και το θεωρούν απίθανο, υπάρχει περίπτωση να ανιχνεύσουν κάποια σταγόνα από το καυστικό υγρό σε αυτά και να φτάσουν στο πώς και από πού το προμηθεύτηκε.

Στο κινητό τηλέφωνο τής 35χρονης βρέθηκε εφαρμογή εντοπισμού, αλλά όσο και να έψαξαν το αυτοκίνητο τού θύματος δεν εντόπισαν κοριό. Πιθανολογούν ότι στο παρελθόν κάποιος τοποθέτησε για λίγο διάστημα τη συσκευή στο όχημα και ύστερα την αφαίρεσε, χωρίς όμως να μπορούν να το πουν με βεβαιότητα οι αστυνομικοί, που ερεύνησαν την υπόθεση.

Εκείνο που εντυπωσίασε περισσότερο από όλα, όμως, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, ήταν η συμπεριφορά της κατηγορούμενης την περίοδο, που την παρακολουθούσαν. Όπως περιέγραφε αξιωματικός στο bloko.gr, ήταν "σαν να μην είχε δει ειδήσεις, σαν να αγνούσε το περιστατικό της επίθεσης, σαν να ζούσε σε άλλη χώρα".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια