Ηγουμενίτσα: 81 κιλά χασίς σε κρύπτες μετέφερε 52χρονος (ΒΙΝΤΕΟ)

81 κιλά χασίς είχε τοποθετήσει σε κρύπτες, στην πλάτη των καθισμάτων και το αμάξωμα φορτηγού, ένας 52χρονος, τον οποίο συνέλαβαν οι αστυνομικοί στην περιοχή της Ηγουμενίτσας, το απόγευμα
της Τετάρτης.
Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Η σύλληψη του 52χρονου επετεύχθη στο πλαίσιο δράσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών για την αποτροπή εισαγωγής στη χώρα μας ποσοτήτων ναρκωτικών και διάχυσή τους στις εγχώριες παράνομες αγορές, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής.
Για το σκοπό αυτό, συγκροτήθηκαν μικτά συνεργεία επιτηρήσεως και ελέγχου σε σημεία της οριογραμμής Αλβανίας και Ελλάδας στο νόμο Θεσπρωτίας, από κοινού με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
 ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -81- κιλών
 το χρηματικό ποσό των -1.250- ευρώ
 Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο
 κινητό τηλέφωνο
Όπως προέκυψε από την έρευνα, την ανωτέρω ποσότητα είχε παραλάβει προηγουμένως από άγνωστο άτομο, με σκοπό την περαιτέρω μεταφορά και παράδοση της.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Κ.Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.