Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέες μάνα και κόρη για τη δολοφονία του 49χρονου


Με τις κατηγορίες της ποινικής δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενες,
μετά τις απολογίες τους, η 45χρονη μάνα και η 18χρονη κόρη της, οι οποίες κατηγορούνται για τη δολοφονία του 49χρονου ταξιτζή, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
 

Στον ανακριτή, οι δύο γυναίκες ανέφεραν ότι ο 49χρονος ταξιτζής τις κακοποιούσε και αυτή η συμπεριφορά όπλισε το χέρι τους, ενώ ισχυρίστηκαν ότι βίαζε την κόρη από την ηλικία των 14 ετών.
 

«Δεν γνώριζα. Η κόρη μου δεν με είχε ενημερώσει ποτέ. Τα χαράματα εκείνης της ημέρας έμαθα τι γίνεται και για την απόφαση της κόρης μου να δώσει τέλος στο μαρτύριο της», ισχυρίστηκε η 45χρονη μητέρα σύμφωνα με τους δικηγόρους της.
 

«Είμαι θύμα βιασμού από την Β’ Γυμνασίου μέχρι την Τετάρτη (10/6). Με βίαζε τακτικά, όταν έλειπε η μητέρα μου», ανέφερε η κόρη, σύμφωνα με δημοσίευμα του GRTIMES.
 

Η 18χρονη, η οποία φέρεται ότι είναι πρωταθλήτρια του Kickboxing, κατάφερε 21 μαχαιριές στο λαιμό και στο πρόσωπο του πατέρα της, ευρισκόμενη σε κατάσταση αμόκ. Η έτερη κατηγορούμενη- πρώην σύζυγος του θύματος η οποία φέρεται ότι συμμετείχε ενεργά στο έγκλημα, κατά την προανάκριση, ανέφερε ότι η κόρη τους δεν σταματούσε να τον μαχαιρώνει ακόμη και όταν αυτός πέθανε.
 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια