Δωρεά 4.000 λίτρων απολυμαντικού υγρού στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου

Ανακοίνωση των Αστυνομικών Ηρακλείου:Σαν Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, αναγνωρίζοντας ότι τα μέτωπα για εμάς είναι πολλά και οι ανάγκες για υγειονομική κάλυψη υμών των
ιδίων και κατ’ επέκταση της προστασίας των οικογενειών μας και του κοινωνικού συνόλου είναι μεγάλες, εξασφαλίσαμε, από δωρεά , 4.000 λίτρα απολυμαντικού υγρού ιδανικό για οχήματα και κάθε είδους επιφάνεια , προκειμένου να διατεθούν σε όλες τις Υπηρεσίες της Δ.Α. Ηρακλείου.

          Νιώθουμε την ιδιαίτερη ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια την ‘’ NOVA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ’’ για την ανιδιοτελή δωρεά τους. Τέτοιες ενέργειες αποτελούν ελπιδοφόρα απόδειξη ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον σκληρό αγώνα που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας. Ο αγώνας συνεχίζεται και σας ευχαριστούμε που σας έχουμε δίπλα μας και στηρίζετε έμπρακτα το έργο μας. Η κοινωνία μας έχει όλους ανάγκη.
          Τα υλικά παρέλαβαν από τον εκπρόσωπο της εταιρείας κ. Τζανακάκη Μάνο ο Πρόεδρος Πικράκης Γεώργιος και ο Αντιπρόεδρος Μαρκογιαννάκης Γεώργιος στο γραφείο της Ένωσής μας.    
          Η Ένωσή μας θα παραμείνει κοντά στους συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις. 

         Με εκτίμηση
   Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε. Α. Υ. Ν. Η.