Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έτοιμοι για εκπαίδευση και δράση οι 400 συνοριοφύλακες


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες η διενέργεια των εξετάσεων για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη για την εισαγωγή των νέων Συνοριακών Φυλάκων στο Σώμα.
 
Έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και έχοντας τηρήσει όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα των υγειονομικών επιτροπών οι 400 επιτυχόντες και οι 200 επιλαχόντες νέοι συνοριακοί φύλακες συμμετείχαν στις απαραίτητες εξετάσεις που είχαν οργανωθεί τόσο στους χώρους των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου που φιλοξενούσε τις ψυχοτεχνικές και υγειονομικές εξετάσεις όσο και το δημοτικό στάδιο “Φώτης Κοσμάς”.
 
 
Σημαντική ήταν και η συμβολή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης οι οποίοι με την εμπειρία, τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό τους διασφάλισαν την άψογη διεξαγωγή των εξετάσεων.
 
 
Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως, με τη διενέργεια των εξετάσεων για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Δήμου Αλεξανδρούπολης προς το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., οι οικογένειες των υποψηφίων απέφυγαν τεράστια έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία αυτών κατάγονται από την περιοχή μας.
 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια