Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίθεση με βιτριόλι: Σήμερα απολογείται η 35χρονη

Στοιχεία από το κινητό και τον υπολογιστή της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι, που θα ρίξουν φως στην υπόθεση αναζητούν οι Αρχές, ενώ σήμερα αναμένεται η απολογία

της, ενώπιον του ανακριτή.


Νέα στοιχεία αναμένεται να προκύψουν, τα οποία εκτιμάται ότι θα είναι και ενδιαφέρονται , σύμφωνα με πληροφορίες, από το κινητό τηλέφωνο, το λάπτοπ και των νόμιμων συνακροάσεων του κινητού της 35χρονης τουλάχιστον πέντε μέρες πριν την σύλληψη της.

Αυτά τα στοιχεία αναμένεται να ενταχθούν στην δικογραφία.

Αναζητούν απαντήσεις για το αν είχε αναφέρει σε κάποιο τρίτο άτομο της προθέσεις της. Η 35χρονη, κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Στα ερωτήματα, που θα κληθεί να απαντήσει, είναι πώς και από που προμηθεύτηκε το βιτριόλι. Το άλλο ερώτημα, που θα πρέπει να απαντήσει είναι πόσο καιρό σχεδίαζε την επίθεση εις βάρος της 34χρονης Ιωάννας. Η 35χρονη φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης, φαίνεται να μην είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, αρνείται κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση, αρνείται ακόμη και το γεγονός ότι τη συγκεκριμένη ώρα και ημέρα βρισκόταν στη συγκεκριμένη περιοχή της Καλλιθέας, παρότι έχει καταγραφεί η παρουσία της από κάμερες ασφαλείας.

enikos.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια