Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο χωρισμός, η περούκα, το βιτριόλι - Πώς κάηκε η 35χρονη

Ούτε από το οικογενειακό ούτε από το φιλικό περιβάλλον της 34χρονης δεν είναι τελικά η γυναίκα, που το πρωί της 20ης Μαΐου της πέταξε το βιτριόλι. Πληροφορίες του bloko.gr, αναφέρουν ότι οι δύο
γυναίκες κατάγονται από χωριά της ίδιας επαρχίας, αλλά ουσιαστικά δεν είχαν σχέσεις και επαφές. Η 35χρονη, η οποία είναι στα χέρια της Αστυνομίας εργάζεται σε ένα δικηγορικό γραφείο. Στο παρελθόν είχε σχέση με έναν άντρα και, όταν χώρισαν, πίστεψε για τους δικούς της λόγους ότι ευθύνη είχε η 34χρονη και για αυτό αποφάσισε να της επιτεθεί με το βιτριόλι.

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας στην πολυήμερη έρευνά τους έλαβαν πληροφορία από φιλικό πρόσωπο τού θύματος για τις σκέψεις της 35χρονης και προσπάθησαν να την τοποθετήσουν στο χώρο και τον χρόνο της επίθεσης.

Η 35χρονη είχε προμηθευτεί ένα "πακιστανικό" τηλέφωνο, το οποίο εμφανίστηκε στις σαρώσεις της Καλλιθέας, αλλά όχι την ώρα της επίθεσης. Εμφανίστηκε, όμως, και στην περιοχή εργασίας και στην περιοχή κατοικίας.
Οι αστυνομικοί έμαθαν από το δικηγορικό γραφείο ότι την ημέρα της επίθεσης είχε πει ότι θα καθυστερήσει στη δουλειά, για κάποιο προσωπικό ζήτημα, ενώ προηγούμενα έλειπε κάποιες ώρες (που απασχολούσαν ερευνητικά τους αστυνομικούς) για εξωτερικές δουλειές.

Στην έρευνα, που έκαναν στο διαμέρισμά της, βρήκαν και το κινητό τηλέφωνο και την τηλεκάρτα, με την οποία έκανε το τηλεφώνημα στο ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ, και μία περούκα, εκείνη που φορούσε μαζί με τη μάσκα για να αλλάξει τα χαρακτηριστικά της.

Γιώργος Καραϊβάζ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια