Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αρπαγή Μαρκέλλας: Στον υπολογιστή και τα κινητά της 33χρονης ψάχνει απαντήσεις η ΕΛ.ΑΣ.

Στον υπολογιστή και τα κινητά της 33χρονης κατηγορούμενης για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας, επικεντρώνονται οι έρευνες των Αρχών. Ειδικότερα, οι ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ.
καταβάλλουν προσπάθεια να ανακτήσουν αρχεία από τον φορητό υπολογιστή και τα κινητά της της 33χρονης. Εάν τα καταφέρουν, δεν αποκλείεται να αρχίσει να ξετυλίγεται ένα νέο κουβάρι στην υπόθεση της απαγωγής που ίσως οδηγήσει στην αποκάλυψη κυκλώματος παιδόφιλων.
Την ίδια στιγμή, παιδοψυχολόγοι και αστυνομικοί συναντούν συχνά την 10χρονη και προσπαθούν να την κάνουν να θυμηθεί όσα έζησε τις ώρες της απαγωγής και κράτησής της. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, το παιδί έχει αρχίσει ήδη να ξεπερνά το αρχικό σοκ και ανακαλεί στη μνήμη του τα όσα έζησε, περιγράφοντάς τα στους αστυνομικούς.
Οργή για το δώρο του δικηγόρου της 33χρονης στην ανήλικη – Τι έγινε
Σε μία κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις προχώρησε ο δικηγόρος της 33χρονης, που απήγαγε την ανήλικη από την Θεσσαλονίκη, Βασίλης Νουλέζας.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευσή του στο facebook, αγόρασε μία σχολική τσάντα για την 10χρονη, δηλώνοντας ευσυγκίνητος.
«Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης. Για την μικρή Μαρκέλα! Ο Θεός να της χαρίζει υγεία, δύναμη, τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να χει ένα καλύτερο μέλλον!» ανέφερε το σχόλιο του κ. Νουλέζα.
Η κίνηση όμως αυτή του δικηγόρου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Ανάμεσα σε εκείνους που σχολίασαν την ανάρτηση του δικηγόρου, είναι και ο αδερφός της 10χρονης μαθήτριας.
«Κύριε, δεν χρειαζόμαστε τη τσάντα σας, Σταματήστε τα προκαλείτε με αυτόν τον άσχημο τρόπο. έγραψε μεταξύ άλλων ο αδερφός της ανήλικης.

https://eleftherostypos.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια