Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απαγωγή Μαρκέλλας: Με χειροπέδες η 33χρονη στον ανακριτή- Τα γυρίζει τώρα, "δεν την άγγιξα" λέει

Ενώπιον της ανακρίτριας βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης, προκειμένου να απολογηθεί, η 33χρονη, η οποία κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας. Έτσι σύμφωνα με τις πληροφορίες
του δελτίου ειδήσεων του Mega, η 33χρονη δεν δέχθηκε καμία από τις κατηγορίες που της άσκησε ο εισαγγελέας. Ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν υπήρξε έλξη σε καμία περίπτωση για την ανήλικη και είπε χαρακτηριστικά πως επιλέγει συντρόφους μεγαλύτερους σε ηλικία από εκείνη. Σημείωσε επίσης, πως όπως πήρε την ανήλικη έτσι και θα την επέστρεφε στους δικούς της.
Επιπλέον, για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή που κατέστρεψε, φέρεται να είπε ότι τρομοκρατήθηκε λόγω της δημοσιότητας που έλαβε το θέμα από τα ΜΜΕ. Υπενθυμίζεται ότι η "κοκκινομάλλα", ενώ στην αρχική της κατάθεση είχε αναφερθεί ακόμη και σε πράξεις ασελγείς, άλλαξε τα λεγόμενα της λίγο πριν απολογηθεί, λέγοντας ότι στόχος της ήταν να φροντίσει το 10χρονο κορίτσι στο οποίο έβλεπε το πρόσωπο της κόρης της…
Η 33χρονη βαρύνεται με επτά πράξεις, μεταξύ αυτών για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, πορνογραφία ανηλίκων, προμήθεια και χορήγηση ναρκωτικών ουσιών.
Οι Αρχές εξετάζουν εάν πίσω από τη γυναίκα κρύβεται κύκλωμα παιδόφιλων, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχουν στοιχεία ότι είχε συνεργούς. Ατζέντες με ονόματα βρέθηκαν στο σπίτι στην Καλαμαριά, τα οποία και εξετάζονται από τους αστυνομικούς.
Ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί την οικογένεια του παιδιού επιμένει στις καταγγελίες του ότι τρίτο πρόσωπο επιχείρησε να χρηματίσει την οικογένεια για να τους κλείσει το στόμα και να επέλθει συμβιβασμός. Από την άλλη πλευρά, ο συνήγορος της 33χρονης, Βασίλης Νουλέζας, αρνείται κατηγορηματικά ότι υπήρξε προσπάθεια εξωδικαστικου συμβιβασμού.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια