Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε δίκη η 32χρονη για τις φονικές μαχαιριές στον πρώην σύντροφό της στο Ηράκλειο

Παραπέμπεται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού μεταξύ άλλων  για την κατηγορία  της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση


Το δρόμο για το ακροατήριο παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας του 59χρονου Ηρακλειώτη, πατέρα επτά παιδιών, ο οποίος μαχαιρώθηκε θανάσιμα από το χέρι της 32χρονης πρώην συντρόφου του, τον περασμένο Οκτώβριο, κοντά στο Κέντρο Αστέγων Αλικαρνασσού.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το Δικαστικό Συμβούλιο, υιοθετώντας πλήρως την πρόταση του αντεισαγγελέα Ηρακλείου κ. Ευστάθιου Θεοφανίδη, παραπέμπει την 32χρονη στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού μεταξύ άλλων  για τις κατηγορίες  της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση (σε βάρος του πρώην συντρόφου της) αλλά και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος του τότε συντρόφου της, τον οποίο τραυμάτισε με το μαχαίρι στο δεξί χέρι όταν εκείνος προσπάθησε να την αποτρέψει.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηρακλείου δεν δέχεται τους ισχυρισμούς της 32χρονης  ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και επεδίωκε να εκφοβίσει το θύμα.
Πλέον αναμένεται να προσδιοριστεί  η ημερομηνία εκδίκασης της δίκης.

cretalive.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια