Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θρήνος: 20χρονος έχασε τη ζωή του κάνοντας βουτιές από βράχο

Στην φημισμένη παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια είχε πάει με την παρέα του την Κυριακή το πρωί ο 20χρονος Λυκούργος. Ο νεαρός επιχειρούσε βουτιές από βράχο όταν ξαφνικά χάθηκε από το
οπτικό πεδίο των φίλων του.
Δυστυχώς η παρέα του τον εντόπισε λίγο αργότερα χωρίς τις αισθήσεις του. Από τις πρώτες πληροφορίες δεν επιβεβαιώνεται αν το παληκάρι κάπου χτύπησε ή του συνέβη κάτι παθολογικό. Μάλιστα στο σημείο υπήρχε γιατρός που προσπάθησε να του προσφέρει βοήθεια χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα.
Με το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του., τα αίτια του οποίου θα διερευνηθούν με τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Η επίσημη ανακοίνωση από το λιμενικό:
«Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Χιλιαδού Ευβοίας, 21χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κύμης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Κύμης που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.»





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια