Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Αλέξης Κούγιας εκπροσωπεί μητέρα και αδελφό 10χρονης

Δελτίο τύπου: Το δικηγορικό μας γραφείο ανακοινώνει ότι ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας επελέγη από τη μητέρα και τον αδελφό της 10χρονης Μαρκέλλας μαζί με τη
Δικηγόρο Θεσσαλονίκης κα Ανθούλα Ανάσογλου να τους εκπροσωπήσουν ενώπιον της 1ης Τακτικής Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης και των Ποινικών Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης, ασκώντας το βήμα της πολιτικής αγωγής κατά της συλληφθείσας 33χρονης απαγωγέα, αλλά και όλων των πιθανών συνεργών της για όλες τις κακουργηματικές και πλημμεληματικές πράξεις, τις οποίες κατηγορούνται ότι διέπραξαν. Συγκεκριμένα, οι πράξεις, για τις οποίες θα δηλωθεί παράσταση πολιτικής αγωγής, είναι οι πράξεις της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό μεταχείρισης σε ανήθικες ασχολίες, του βιασμού, της γενετήσιας πράξης με ανήλικο, της κακουργηματικής πορνογραφίας ανηλίκων και της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
Με νεότερο δελτίο τύπου θα ανακοινώσουμε την ημέρα, κατά την οποία θα ασκήσουμε τυπικά ενώπιον της 1ης Τακτικής Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης τα δικαιώματα των πολιτικώς εναγόντων.

Αθήνα, 18/06/2020
Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. Κούγιας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια