Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Καλλιακμάνης: Λοιδορηθήκαμε για το «timing» που όπως φαίνεται πέρασε

Δημοσιεύουμε κείμενο τού Γιώργου Καλλιακμάνη, συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ: Αν προσπαθήσουμε να αποκωδικοποιήσουμε αυτά που είπε ο Υπουργός Προστασίας του πολίτη, θα καταλάβουμε όλοι μας
πως ουδέποτε υπήρξαν σοβαρές και ολοκληρωμένες προτάσεις για την αναγνώριση του επαγγέλματος μας ως επικίνδυνου, για το βαθμολόγιο καθώς και για το μισθολόγιο.
Είπε επίσης οτι πλέον δεν υπάρχουν χρήματα για επιδόματα κ.τ.λ.. Άρα, σίγουρα πέρασε εκείνη η χρονική στιγμή, δηλαδή το timing που εμείς λέγαμε ότι όλο το συνδικαλιστικό κίνημα, σύσσωμο, θα έπρεπε να διεκδικήσει και να το πάρει, όπως έκαναν και όλες οι άλλες ομάδες εργαζομένων.
Για αυτό το «timing» λοιδορηθήκαμε και συκοφαντηθήκαμε από άλλους «συναδέλφους μας», ένστολους συνδικαλιστές, δημόσια και σε συγκεκριμένους χώρους κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούνται στοχευμένα από κάποιους για να συκοφαντούν, να εξυβρίζουν και να προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με σχόλια και ψεύτικα προφίλ.
Συγκεκριμένα, για το βαθμολόγιο ο Υπουργός μίλησε για την ανάγκη σύνδεσης με το μισθολόγιο αξιοκρατικά πάνω στην βάση βαθμολογίου – μισθολογίου που εμείς με δυο παρατάξεις ακόμη, είχαμε καταθέσει στο παρελθόν.
Καιρός είναι λοιπόν, κάποιοι να αναγνωρίσουν τα λάθη τους αλλά και την ανεπάρκειά τους, συνεισφέροντας έτσι ώστε ο συνδικαλισμός να επανέλθει στο σωστό του δρόμο.
Άρα η συνέντευξη του Υπουργού, μας δικαίωσε περίτρανα σε όλα όσα έχουμε καταγράψει και καταγράφουμε.
Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι κάποιοι έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους και υπονομεύουν την ανεξάρτητη λειτουργία του δευτεροβάθμιου οργάνου μας, εις βάρος των αστυνομικών που εκπροσωπούμε.
Είδαμε ότι το μόνο θετικό που ανακοίνωσε ο Υπουργός ήταν η αύξηση των προσλήψεων, κάτι που εμείς είχαμε προτείνει κατά το παρελθόν.
Εν κατακλείδι, αναφορικά με τα διαχρονικά μας αιτήματα, απέφυγε τεχνηέντως να τα αγγίξει, κάτι το οποίο φαντάζει απόλυτα λογικό, δεδομένου οτι και ο ίδιος, προσαρμόζεται σε αυτό που έχει απέναντί του ως συνομιλητή και διεκδικητή, δηλαδή το απόλυτο τίποτα.

Με απλά λόγια, αν δεν ζητήσεις με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και επιχειρήματα, δεν πρόκειται να πάρεις…


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια