Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Ξεχασμένοι απ’ όλους στη Μόρια''- Kείμενο αστυνομικού

Διαβάστε κείμενο αστυνομικού-αναγνώστη του bloko.gr

Ήρθαμε με τη θέληση μας απόσπαση στη Μυτιλήνη .Ήρθαμε και έχουμε βάλει πλάτη γιατί έχουμε φιλότιμο ! Δεν ήρθαμε να δουλέψουμε για κανένα διευθυντή για κανένα αστυνόμο που θεωρούν ότι είμαστε σκουπίδια !!! Δεν ήρθαμε για κανέναν που με το έτσι θέλω αλλάζει τις υπηρεσίες για να δουλεύουμε εκτός ΚΥΤ κάνοντας υπηρεσίες που ανήκουν στο τμήμα και στη τροχαία για να μη παίρνουμε ρεπό .
 
 Έφυγαν 25 άτομα και από αντικατάσταση 0 και οι υπηρεσίες αυξάνονται ! Εργαζόμενοι είμαστε δεν είμαστε ουτε εθελοντές , ούτε υπηρέτες, ούτε εργαζόμενοι μερικής απασχόλησης, ούτε δουλεύουμε στο χωράφι του οποιοδήποτε διευθυντή και αστυνόμου για να μας υποχρεώνει να δουλεύουμε χωρίς ρεπό .. Δικαιούμαστε αυτά που δουλεύουμε , δικαιούμαστε αυτά που αντιστοιχούν στο έργο που προσφέρουμε και όλος ο κόσμος πλέον αναγνωρίζει . Έχουμε φιλότιμο, έχουμε ήθος, έχουμε ζήλο, αλλά πάνω από όλα έχουμε ΠΙΣΤΗ στο καθήκον μας. Δείξτε επιτέλους ότι υπάρχουμε ως εργαζόμενοι και εμείς που δουλεύουμε στο ΚΥΤ της ΜΟΡΙΑΣ, δεν θέλουμε φιλανθρωπίες , δεν θέλουμε χάρες ( από κανένα στο νησι )
 
. Θέλουμε αυτά που δικαιούμαστε . Θέλουμε τη στήριξη σας . Είστε μόνο για ανακοινώσεις και από βοήθεια τίποτα . ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ .




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια