Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δημήτρης Αποστολόπουλος: Η λογική της μετάγγισης αίματος από τον ένα ασθενή στον άλλο ίσως λύνει προσωρινά ένα πρόβλημα αλλά δημιουργει παρενέργειες

Κείμενο τού Δημήτρη Αποστολόπουλου, συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ: Μια από τις πιο συζητημενες αστυνομικες υπηρεσίες,ιστορική,από τα χρόνια του Βασιλιά Όθωνα! Ο λόγος για την
Τροχαία!!Με κοινωνικό πρόσημο αφού βοηθά στην διεξαγωγή της κυκλοφορίας με ρυθμιστές τροχονόμους όταν οι αρτηρίες είναι επιβαρυμένες! Ελενχος σχολικων!Ακόμη κ μαθήματα οδηγικής κυκλοφορίας!
Κύριο καθήκον της βέβαια η τροχαία αστυνόμευση στο οδικό δίκτυο κ η τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας! Με βεβαίωση παραβάσεων ή ακόμη κ συλλήψεων σε παραβάτες οδηγούς! Μάχιμη εξίσου αφού με τα περιπολικά και τα δίκυκλα της καταδιώκει κ εγκλωβίζει οδηγούς σε αυτοσχέδιους αγώνες (κόντρες)μαζί με την ειδική υπηρεσία της την γνωστη ΟΕΠΤΑ! Από τις λίγες υπηρεσίες που εκτός από παραβάτες του νόμου έχει να κάνει και με στοιχεία της φύσης.. Χιόνι ,καύσωνα, πλημμύρες!Υπηρεσία όμως που είχε εγκαταλειφθεί για αρκετά χρόνια και είχε μειωθεί σε προσωπικό κ υλικοτεχνικό εξοπλισμό!Εδώ κ λίγο καιρό.. ενισχύθηκε σε ένα βαθμό κ πάλι!!
Ενώ οι διαταγές για χρηματαποστολες! Συνοδειες! Διευκολύνσεις Επισήμων...Ελενχος φορτηγών! Συνεργεία αλκοτεστ! Συνεχίζονται κανονικά! Έρχονται νέες διαταγές για ενίσχυση φύλαξης κρατουμένων στο ΠΡΟΚΕΚΑ Αμυγδαλέζας! Φρούρηση καυσίμων κ το εξειδικευμένο προσωπικό, σε ενίσχυση διαρκείας σε καθήκοντα αλλότρια!
Αυτή η λογική της μετάγγισης αίματος από τον ένα ασθενή στον αλλο, ίσως λυνει προσωρινά ένα πρόβλημα αλλά δημιουργει τόσες παρενεργειες όσες και οι επιπλοκές απο μια ασθένεια που πέρασε κάποιος κ ξαφνικά ξανανοσει!Ελπίζαμε όλοι ότι αφού δεν κατεστει δυνατό να προσληφθούν αστυφύλακες μέσω πανελληνίων τουλάχιστον η πρόσληψη της τελευταίας σειράς ειδικών φρουρών θα έδινε μια ανάσα σε όλες τις υπηρεσίες βάση κατανομής!Κάτι που δυστυχώς δεν έχει ακόμη συμβεί!Μια ακόμη ιδιομορφία της Τροχαίας είναι ότι ονομάζεται Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής..κ έτσι το προσωπικό της που βρίσκεται εδαφικά σε Τμήματα Τροχαίας επί παραδείγματι στην Βορειοανατολική Αττική με μια απλή διαταγή ακόμη και σε μια ώρα μπορεί να διατεθούν στην Δυτική Αττική η τον Πειραιά!!Έτσι ενώ γίνεται μια προσπάθεια ενίσχυσης με οχήματα και άλλο εξοπλισμό..Όταν πάει να σχεδιαστεί μια πιο ποιοτική τροχαία αστυνόμευση καταπονειτε το προσωπικό..ενίοτε!!Αυτή η πολλά υποσχόμενη κ καίρια υπηρεσία πρέπει να βοηθηθεί ώστε να βρει τον δρόμο της προς την κορυφή κ την κοινωνία!! 
Αποστολοπουλος Δημήτριος 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια