Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς οι Αμεσοδρασίτες έπιασαν τους τσαντάκηδες στον Άγιο Παντελεήμονα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τρεις και μισή μετά το μεσημέρι της Τρίτης. Πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης ακούει από τον ασύρματό του την περιγραφή δύο τσαντάκηδων, που λίγα λεπτά νωρίτερα είχαν αρπάξει
την τσάντα από πολίτη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Περίπου τριάντα λεπτά αργότερα, στη διασταύρωση της Λεωφόρου Ιωνίας με την οδό Ρόδου λειτουργούν παρατηρητικότητα και επαγγελματισμός. Πιάνουν με την άκρη του ματιού τους δύο άτομα -που ταιριάζουν με την περιγραφή- πίσω από ένα αυτοκίνητο να περιεργάζονται τσάντες. Με γοργές κινήσεις κατεβαίνουν από το περιπολικό, για να τους ελέγξουν. Ο ένας τρέπεται σε φυγή, στη θέα των αστυνομικών. Ο δεύτερος ακινητοποιείται  και στην κατοχή του έχει τρία σακίδια πλάτης, με διάφορα αντικείμενα, τα οποία δεν μπορεί να δικαιολογήσει, και για αυτό προχωρούν στην προσαγωγή του στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. Εκεί καταφθάνει το θύμα της κλοπής, που είχε δώσει την περιγραφή, και τον αναγνωρίζει χωρίς επιφύλαξη.

Το πλήρωμα επιστρέφει για περιπολία και περίπου στις έξι το απόγευμα πετυχαίνουν το δεύτερο άτομο στην οδό Ιθάκης. Εκείνος είχε μαζί του τέσσερα κινητά τηλέφωνα, αλλά ούτε το pin δεν ήξερε.


Και οι δύο είχαν φάκελο για ναρκωτικά και κλοπές, ενώ ο ένας αποφυλακίστηκε πρόσφατα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια