Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΜΕΝΣ: Χορήγηση οικονομικής καταβολής στους Μαχητές του Έβρου και των Νησιών

Δημοσιεύουμε έγγραφο τής ΠΟΜΕΝΣ: Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Υφυπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών
Υποθέσεων, Αξιότιμε κύριε Γενικέ Γραμματέα, Αξιότιμοι κύριοι Αρχηγοί,

1.  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ σε συνέχεια των (α) https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/1041-pomens-xorigisi-epidomatos-eidikoy-skopoy-sta-stelexi-ton-e-d και (β) σχετικών https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/1075-pomens-epektasi-ektaktis-oikonomikis-enisxysis-sta-stelexi-ton-ergostasion-kai-tous-maxites-tou-evrou-nision-tou-aigaiou με τα οποία είχαμε αιτηθεί την καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, για το χρονικό διάστημα που θα διεξάγεται «η μάχη για την εξάλειψη του COVID-19 (κορωνοϊού)  καλεί τις Ηγεσίες του Υπουργείου Άμυνας και του Υπουργείου Οικονομικών, να αναγνωρίσει έμπρακτα, τον επιτυχημένο αγώνα που δόθηκε και συνεχίζει να δίνεται, από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, στην προσπάθεια αντιμετώπισης της επιχειρούμενης παράνομης εισβολής στον Έβρο και νησιά του Αιγαίου.
2.  Υπενθυμίζουμε πως τα στελέχη των ανωτέρω περιοχών, το τελευταίο διάστημα, κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια επιχειρώντας κάτω από αντίξοες συνθήκες, εν μέσω πανδημίας του COVID-19, πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας, αναβάλλοντας επ’ αόριστο τις προσωπικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις, πιστά στις αποστολές των Μονάδων τους.
3. Κατόπιν της (γ) σχετικής εισήγησης της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), σας καλούμε να αναγνωρίσετε τα όσα προσέφεραν τα ανωτέρω στελέχη, με την απονομή ηθικής αμοιβής και τη χορήγηση ανάλογης οικονομικής καταβολής (σε ΗΕΕ), σε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις του Έβρου και των Νησιών του Αιγαίου. Η πράξη αυτή σαφώς δεν θα αποτελεί ανταμοιβή για το λειτούργημα διασφάλισης των συνόρων μας το οποίο θα συνεχίσουμε να εκτελούμε στο ακέραιο αλλά ένδειξη επιβεβαίωσης του έργου των στελεχών όπως αναγνωρίστηκε από το σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας.
Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Υφυπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμε κύριε Γενικέ Γραμματέα, Αξιότιμοι κύριοι Αρχηγοί, 
4.  Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, πιστά στη διεκπεραίωση της αποστολής τους, θα συνεχίσουν να επιχειρούν  όπως προστάζει το καθήκον τους και για όσο χρόνο απαιτηθεί.
5.  Χειριστής θέματος, Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού: Επισμηναγός (ΤΣΕ) Νικόλαος Παναγιωτίδης, τηλέφ. 6983503377. 
                                             
Μετά τιμής
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)
Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια