“Να επιστρέψει οριστικά στη φυλακή ο παιδεραστής του Ρεθύμνου”

Να επιστρέψει οριστικά στη φυλακή και να ανακληθεί η υφ´ όρων απόλυση του καταδικασμένου για ασέλγεια σε βάρος 36 ανηλίκων, πρότεινε προς το δικαστικό συμβούλιο η εισαγγελέας
Γρεβενών.
Όπως επισημαίνεται στην εισαγγελική πρόταση, ο συγκεκριμένος άνθρωπος παραβίασε τον περιοριστικό όρο που του είχε επιβληθεί να διαμένει στην περιοχή του δήμου Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικές αρχές.
Μάλιστα όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί ο άνδρας ήταν παντελώς άγνωστος στην περιοχή που είχε δηλώσει πως θα διαμένει.
Για αυτό το λόγο όπως επισημαίνεται στην εισαγγελική πρόταση, διατάχθηκε η προσωρινή του σύλληψη «επειδή κρίθηκε πως συντρέχει περίπτωση επείγουσας ανάγκης, λόγω της παραβίασης του όρου της διαμονής του, για να προληφθεί κίνδυνος της δημόσιας τάξης από την τέλεση από τον ίδιο παρόμοιων με αυτά για τα οποία ήδη καταδικάστηκε εγκλημάτων».
Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση συντρέχει νόμιμη περίπτωση να ανακληθεί η χορηγηθείσα στον συγκεκριμένο άνθρωπο υφ´ όρων απόλυση λόγω της παραβίασης της διαμονής του σε συγκεκριμένο τόπο προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του το οποίο είναι έπτα έτη, δέκα μήνες και 25ημέρες.
Την τελική απόφαση αναμένεται να λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών. 
Υπενθυμίζεται πως με διατάξεις των εισαγγελέων αρχικά Γρεβενών και στη συνέχεια Θεσσαλονίκης ο Ν.Σειραγάκης κρατείται προσωρινά.