Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Σε όλες τις σειρές υπάρχει και ένα ποσοστό που παρουσιάζει παραβατικότητα''


Διαβάστε κείμενο αναγνώστη του bloko.gr


νομίζω καταφέρεστε ορισμένοι άδικα εναντίον των νεοπροσληφθέντων ειδικών φρουρών για παραβατικότηκα λόγω έλλειψης(ή μικρής) εκπαίδευσης.Σε όλες τις σειρές Αξιωματικών, Αρχιφυλάκων, Αστ/κων πάντα υπάρχει και ένα ποσοστό που παρουσιάζει παραβατικότητα .
Κάναμε σχεδόν 35ετία , κάτσε και σκέψου μόνο από τη σειρά μας πόσους "εκπαιδευμένους" έδιωξαν τα συμβούλια για σοβαρά ποινικά αδικήματα και μάλιστα μου ήρθε στο νου , ένας σειρά μας είχε συλληφθεί τον πρώτο χρόνο για δωροδοκία στη Λ.Στρατού. Κάποιον άλλο που μετέφερε λαθροαλβανούς από το Ελληνοαλβανικά σύνορα και συνελήφθη κατόπιν καταδίωξης γύρω στο 1995. Πάρα πολλές περιπτώσεις διαφθοράς γνωρίζεις και γνωρίζω όλων των βαθμών. Τώρα κάποιοι συναδελφοι ας μη καταφέρονται μόνο κατ' αυτών που σε 40 μέρες μιας μίνι εκπαίδευσης για να ενισχύσουν τα μέτρα της ΓΑΔΑ κυρίως στα Εξάρχεια και την εγκληματικότητα.

 Τώρα το BLOKO αναφέρεται οτι ο συγκεκριμένος δεν είχε δίπλωμα(μάλλον δεν το έφερε μαζί του) και η μηχανή του ήταν ανασφάλιστη( διοικητικό πρόστιμο) με πινακίδες που ήταν δυσανάγνωστες οπως σε αρκετά οχήματα και ότι η εμφάνισή του δεν έμοιαζε με αστυνομικού!! Εχουμε γράψεις χιλιαδες παρόμοιες παραβάσεις αλλ.όχι για εμφάνιση του οδηγού!! Ξέχασες τον Λιάπη (τ.υπουργο)με το τζίπ που είχε παραδώσει τις πινακίδες του και τοποθέτησε πινακίδες που ανήκανε σε άλλο μικρότερου κυβισμού!!! Τον Κίμ.Κουλούρη ( τ.υπουργό) που στερούνταν πινακίδες και δεν σταματούσε για έλεγχο... Λάβε υπόψη ότι τότε μεταξύ 80-95 αν υπήρχε η Εσωτερικών υποθέσεων αρκετοί "εκπαιδευμένοι" "κατσικοκλέφτες" δεν έγιναν αντιληπτοί παρότι υπήρχαν καταγγελίες σε βάρος τους.!!
 Τώρα για όσα αναφέρει το Bloko αξιοσημείωτο για μενα είναι ο τυπος(ειδ.Φρ.) με τα 15.000 χιλιάρικα που δεν μπορούσε να τα δικαιολογήσει και που βρέθηκαν σπίτι του ναρκωτικά .Οχι για μη εμφανώς καθαρή πινακίδα .


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια