Κάλεσμα της Δύναμης Ζωής για τη συγκέντρωση της Δευτέρας στο Σύνταγμα κατά του αντιπεριβαλλοντικού νομοσχεδίου

Η ανακοίνωση της Δύναμης Ζωής για την αυριανή συγκέντρωση στις 18:00Όλες και όλοι, τη Δευτέρα, 4 Μαΐου, στις 18.00, στο Σύνταγμα, ενώνουμε δυνάμεις με όλες τις περιβαλλοντικές οργανώσεις και συλλογικότητες, τους φορείς, τους νέους και τις νέες, τους πολίτες, και λέμε “όχι” στο οικολογικό πραξικόπημα της κυβέρνησης.
Λέμε “όχι” στο νομοσχέδιο Μητσοτάκη – Χατζηδάκη που καταστρέφει το πλαίσιο προστασίας του περιβάλλοντος. Το νομοσχέδιο που καταργεί το πλαίσιο προστασίας του περιβάλλοντος,  που ανοίγει το δρόμο στην καταστροφή της φύσης, που αφήνει απροστάτευτες τις περιοχές natura, στο όνομα μιας... αβίωτης ανάπτυξης. Μιας ανάπτυξης των συμφερόντων των λίγων σε βάρος των πολλών και του περιβάλλοντος. Να μην επιτρέψουμε αυτό το περιβαλλοντικό έγκλημα.
Η Δύναμη Ζωής, μετά από την κατάθεση σχετικού Ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Αττικής, καλεί τους πολίτες της Αττικής να δώσουν το παρών γιατί το κοινό μας σπίτι, το περιβάλλον, είναι πολύ σπουδαία υπόθεση για να την αφήσουμε στα χέρια των νεοφιλελεύθερων της επικίνδυνης κυβέρνησης Μητσοτάκη.