Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΑΣΥ: Γιατί στηλιτεύουμε της υποκρισίας το ανάγνωσμα

Αναρωτιέται ο Νίκος Καραδήμας στο facebook. "Στις τηλεδιασκέψεις παίρνετε οδοιπορικά;". Δεν ξέρουμε εάν λαμβάνουν κάποιου είδους απαζημίωση για την
ενασχόληση με τα σοβαρά συνδικαλιστικά ζητήματα (φευ) και τα προβλήματα (sic) των αστυνομικών.


Ξέρουμε όμως πως προσβάλουν την νοημοσύνη ακόμη και των πιο πιστών ακόλουθων τους. Στην ανακοίνωση για το συνδικαλιστή που πυροβόλησε, προτάσσουν το ατόπημα της μετάβασης εξτός νομού, γεγονός που συνιστά κίνδυνο για την δημόσια υγεία. Ανεξάρτητα από το εάν ή όχι υπήρχε εγκεκριμμένη άδεια μετάβασης, γράφουν στην προσχηματική ανακοίνωση: "προσβάλουν το κύρος και το ήθος του συνδικαλιστικού μας κινήματος, σχετικά με τη μετακίνησή του σε άλλο Νομό...".

Σε προγενέστερη ανακοίνωση τους (ΕΔΩ) εξέδωσαν ανακοίνωση για συνάντηση μελών του δ.σ. με την πολιτική ηγεσία στις 27 Απριλίου, στην οποία φέρεται να συμμετέχει συνδικαλιστής προερχόμενος εκτός Αττικής. Πώς αλήθεια έγινε αυτό; Υπάρχει πρόβλεψη μεταξύ των σοβαρών- ειδικών αναγνών μετακίνησης η συνδικαλιστική υποχρέωση παράστασης; Νομίζουμε πως όχι. Εάν πάλι κάνουμε λάθος, ας μας διορθώσουν.

Δυστυχώς για τους συνδικαλιστές θα καταφέρουν και μάλιστα πολύ σύντομα, να οδηγηθούν στην αυτοαπαξίωση. Και λέμε δυστυχώς γιατή η προδιαγραφόμενη εξέλιξη δια μέσω της αναξιοπιστίας, της σκοπιμότητας που υπηρετούν, τις κομματικές δεσμεύσεις, τις ιδιοτέλειες κοκ θα φέρει κι επιφέρει βαθιά πλήγματα στην αστυνομική οικογένεια. Πέραν αυτών που οι ίδιοι οι συνδικαλιστές μεθοδεύουν κι απεργάζονται. 

Δεν θα κουραστούμε να υποστηρίζουμε πως ο χειρότερος συνδικαλισμός, είναι καλύτερος από το μη συνδικαλισμό.  



του Γιώργου Καραϊβάζ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια