Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

“Ανοίγει” η έρευνα από την Τροχαία Χανίων - Αλλαγές σε πλαίσια, κλεμμένα αυτοκίνητα, άλλες πινακίδες

Με πολύ προσεκτικά βήματα κινείται η Τροχαία Χανίων στην έρευνα που γίνεται για αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν παράνομα στους δρόμους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Parakritika.gr, οι
έλεγχοι συνεχίζονται και η λίστα με τα αυτοκίνητα μεγαλώνει διαρκώς.
Ήδη, τρία από τα αυτοκίνητα έχουν βρεθεί με αλλαγμένο το πλαίσιο, ενώ δύο από αυτά διαπιστώθηκε ότι είναι κλεμμένα. Να σημειωθεί ότι η έρευνα επεκτείνεται και εκτός Κρήτης.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στις περιπτώσεις που ελέγχονται δείχνει να υπάρχει “συνδετικός κρίκος”. Όπως έχει ήδη αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ το Parakritika.gr, κάθε όχημα έχει την δική του “πορεία”, την οποία γνωρίζουν οι Διευθύνσεις Συγκοινωνιών και τα Τμήματα Τροχαίας, οπότε θεωρείται δεδομένο ότι όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή την “πορεία” θα κληθούν να καταθέσουν στον Εισαγγελέα.
Σε περίπτωση που κατά την διάρκεια της έρευνας αποδειχθούν παντός είδους ποινικές πράξεις από συγκεκριμένα πρόσωπα, πλην των όσων έχουν ήδη διαπιστωθεί από την Τροχαία, τότε η έρευνα περνάει στα χέρια της Ασφάλειας και ενδέχεται να φτάσει ακόμη και σε επίπεδο κακουργημάτων.
Το σίγουρο είναι ότι οι αξιωματικοί στους οποίους έχει ανατεθεί η έρευνα στα Χανιά προχωρούν με αργά και σταθερά βήματα και όλα συνάδουν στο ότι το επόμενο χρονικό διάστημα δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες αποκαλύψεις για την συγκεκριμένη υπόθεση.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια