Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αλεξάνδρα Χριστακάκη: Η λεξη σωφρονισμός έχει άλλο περιεχόμενο απο την εκδίκηση

Ανάρτηση της Αλεξάνδρας Χριστακάκη, δημοσιογράφου της ΕΡΤ: Το ρεπορτάζ της Ερτ σήμερα στο δελτίο των 7 για τον Δημάκη απαράδεκτο,γιατι δεν τηρηθηκε ο επαγγελματισμος και
δεοντολογία.Πουθενά η δήλωση του κρατουμένου και απεργού πείνας και δίψας, πουθενά η δήλωση του συνηγόρου του Θανάση Καμπαγιαννη, πουθενά η δήλωση του δασκάλου του Πέτρου Δαμιανού. Ακομη και στο οn της παρουσιάστριας φρόντισαν εσκεμμένα να μας ενημερώσουν οτι εκτίει ποινη φυλάκισης 40 ετών και μετά το γιατί απεργει.
Η λεξη σωφρονισμός έχει άλλο περιεχόμενο απο την εκδίκηση.
Μάθαμε ολες τις εγκληματικές δράσεις του κρατουμένου με λεπτομέρειες λες και θέλανε να μας προιδεασουν οτι οι παραβάτες δεν εχουν το δικαίωμα στην γνώση ουτε και στην μεταμέλεια. Συνάδελφοι εκεί στην τηλεόραση γνωρίζουμε οτι ο Δημακης είναι σε φυλακή και όχι στο Χαρβαρντ .Αν καποιος απο εσάς εκεί εχει πάει στην Νομική, θα γνώριζε το νομικο μας δίκαιο. Δεν εχουμε τους νόμους του Χαμουραμπι, ευτυχως υπαρχει το Κρατος Δικαιου. Αν δεν το γνωρίζετε φιλοξενειστε και την άποψη κανενός πανεπιστημιακού δασκάλου. Κάποιοι που εχουν συναίσθηση του ρόλου τους τοποθετήθηκαν δημόσια και μιλησαν για κρατική δολοφονία εαν επιμείνει στην κώφωση της η πολιτική ηγεσία και συμβεί το μοιραίο. Τοποθετήθηκε το ΕΚΠΑ. Μηπως και αυτό δεν το πήρατε χαμπάρι.. Το να βάζεις στο ρεπορταζ μονο τις αντιδράσεις Συριζα και Κκε επειδή υποχρεουσαι απο το ΕΣΡ ειναι κουτοπονηρια. Μια δήλωση απο τους πολιτες που ηταν χθες στην συγκέντρωση δεν αξιωθηκατε. Μαλλον έχετε δυσανεξία στα ανθρώπινα δικαιώματα γιατι εχετε μεγάλη ευκαμψια και πειθαρχία στην κυβερνητική γραμμή. Αυτη ειναι η δημοσιογραφία της Δημόσιας Τηλεόρασης για την οποία κάποιοι δωσαμε αγώνες; Ξέρω, θα μου πείτε βλέπετε πλέον τους ιδιώτες ανταγωνιστές και αντιγράφετε .Το πρωτότυπο επιλέγουν όχι τα αντίγραφα .Ας σοβαρευτούμε.Η σιωπή και η απόκρυψη είναι συνενοχή.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια