Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αιμοδοσία Ελληνικού Τμήματος ΙΡΑ για το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία

Ανακοίνωση του Ελληνικού Τμήματος της ΙΡΑ: Στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου (Ευελπίδων 2) στο Πεδίο του Άρεως, πραγματοποιήθηκε 15-5-2020
εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής, κατά την οποία ο Περιφερειάρχης κ. Γ. Πατούλης βρέθηκε κοντά στους εθελοντές αιμοδότες.
Το αίμα θα διατεθεί στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» το οποίο αντιμετωπίζει ιδιαιτέρως αυξημένες ανάγκες για τα παιδιά.
 Όπως τόνισε ο κ. Πατούλης κατά την επίσκεψή του, «Η έμπρακτη αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, είναι καθήκον και διαχρονική μας προτεραιότητα»
Από τους συνδιοργανωτές της πρωτοβουλίας το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών. (Link από το Βραδινό Δελτίο ειδήσεων 15-5-2020 στο SKAΪ  TV                                                                                                  https://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/ta-nea-tou-ska-stis-2000/2020-05-15-19 VIDEO, Αναφορά στην αιμοδοσία 01.23.08 λεπτά). 

Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Ελληνικού Τμήματος ΙΡΑ κ. Ιωάννη Καραπατάκη, τους φορείς που υποστήριξαν την πρωτοβουλία αλλά και τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα ευαισθητοποίησης και κοινωνικής προσφοράς της Περιφέρειας Αττικής.
Από την πλευρά μας θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν στη διαδικασία και να ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή τους:
Τον Παγκόσμιο Αντιπρόεδρο ΙΡΑ κ. Κυριάκο Κάρκαλη.
Τον Πρόεδρο κ. Βαλατσό και τα μέλη του ΔΣ της ΤΔ Αθηνών-Αττικής.
Τον Πρόεδρο κ. Χριστοδουλή και τα μέλη του ΔΣ της ΤΔ Θεσσαλονίκης.
Τον Πρόεδρο κ. Νικολάου και τα μέλη του ΔΣ της ΤΔ Αχαϊάς.
Τους Ολυμπιονίκες Αστυνομικούς με επικεφαλής τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής ΕΛ.ΑΣ κ. Ηρακλή Δεσκουλίδη.
Τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Ελληνικού Τμήματος ΙΡΑ με επικεφαλής τον Αρχηγό της ομάδας κ. Αχιλλέα Μπογδανίδη.
Αυτή η μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας Τοπικές Διοικήσεις και άλλοι συνάδελφοι, έχει αποδώσει  καρπούς και θα συνεχισθεί. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι με την συμμετοχή των μελών μας θα πετύχουμε να δυναμώσουμε τις αξίες του SERVO PER AMIKECO.
ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια