Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Από τη «μάχη» της πλατείας σε αυτή της... παραλίας το Σαββατοκύριακο η ΕΛ.ΑΣ.

Από τη «μάχη» της πλατείας σε αυτή της... παραλίας φαίνεται να εξελίσσεται το Σαββατοκύριακο η προσπάθεια της τήρησης των αποστάσεων και όλων των υγειονομικών
κανόνων λόγω κορωνοϊού.
Το γεγονός ότι η θερμοκρασία αναμένεται να αγγίξει τους 30 βαθμούς Κελσίου και θα οδηγήσει στις παραλίες πολλούς πολίτες, κάνει δήμους και αστυνομία να παίρνουν έκτακτα μέτρα. 
Το βάρος θα δοθεί στο παραλιακό μέτωπο με περιπολικά να διανύουν όλους τους κεντρικούς δρόμους που φτάνουν μέχρι τις πλαζ και με ηχητικά μηνύματα να προτρέπουν τους πολίτες να κρατούν τις αποστάσεις και όλους τους υγειονομικούς κανόνες. 
Την ίδια ώρα, αυξημένη θα είναι η παρουσία των αστυνομικών σε τραμ και λεωφορεία για να ελέγχουν τους επιβάτες που θα κατευθύνονται στο παραλιακό μέτωπο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς για το αν φορούν τη μάσκα κι αν κρατούν τις αποστάσεις. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, δήμοι θα ελέγχουν ακόμα και με drone το αν παρουσιάζεται συνωστισμός σε κάποια παραλία κι ανάλογα θα επεμβαίνουν είτε οι δημοτικοί αστυνομικοί ή θα ενημέρωνουν την ΕΛ.ΑΣ.
Σε αυτή τη φάση, πάντως, οι Αρχές φαίνεται να λειτουργούν συμβουλευτικά προς τους πολίτες σε σχέση με τον συγχρωτισμό και θα προσπαθούν με όσο γίνεται περισσότερες παραινέσεις να μην εμφανιστούν εικόνες πολιτών που να είναι ο ένας πάνω στον άλλο σε παραλίες της Αττικής. 

Μίνα Καραμήτρου




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια