Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα χορηγία σε υγειονομικό υλικό στην Διευθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας


Χθες Πρωτομαγιά και πρωινές ώρες ο Δημήτρης Ραυτογιάνης, πρ. πρόεδρος της Ένωσης Ασtυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και ο συνδικαλιστικής Ανδρέας Ζαφείρης, μετέβησαν από

κοινού στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας ώστε να παραδώσουν 300 προστατευτικές μάσκες κ εξακόσια 600 προστατευτικά γάντια,με σκοπό να παραδοθούν στους αστυνομικούς, βάση των υπηρεσιακών αναγκών .

Το ανωτέρω υγειονομικό υλικό το παρέλαβε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Κωνσταντίνος Κακούσης, παρουσία του Αναπληρωτή Διευθυντή Α/Δ Βασιλείου Σαράτση ,του Διοικητή του Α.Τ Αγρινίου Γεώργιου Σταμουλακάτου και του Διοικητή του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Αγρινίου Α/Υ Κοσμά Παπαγρίβα.

Η νέα χορηγία εξασφαλίστηκε έπειτα από συνεργασία των συνδικαλιστών αστυνομικών με την κομματική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Μεσολόγγι.

Ειδικότερα σε ανάρτηση του στο facebook, o Δημήτρης Ραυτογιάννης τονίζει:


“Ως μάχιμοι Αστυνομικοί κ ενεργοί συνδικαλιστές, έχοντας ως βασικό και αδιαπραγμάτευτο γνώμονα, την συνδικαλιστική μας συνείδηση,με πυρήνα αυτής,την αλληλεγγύη και την προσφορά στο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ δηλώνουμε ΠΑΡΟΝ και συνεχίζουμε το συνδικαλιστικό μας έργο.

Σε μία κρίσιμη για την χώρα μας εποχή ο Έλληνας Αστυνομικός προσέφερε το μέγιστο των δυνάμεων του στην Ελληνική κοινωνία η οποία δοκιμάζετε από τις σοβαρές επιπτώσεις του Κορωναίου και συνεχίζει να το πράττει με υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Συνεπώς ιδιωτικές πρωτοβουλίες σύμφωνα πάντα με τις επιταγές της Φυσικής κ πολιτικής μας ηγεσίας θεωρούνται καλοδεχούμενες.

Η ανωτέρω παράδοση υγειονομικού υλικού είναι συνέχεια κ άλλων χορηγιών με σύνολο μασκών τις χίλιες (1000).

agriniopress.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια