Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρωτοβουλία της Φρουράς της Βουλής και της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής


Διαβάστε ανακοίνωση των Αξιωματικών Αττικής: Η Εθελοντική Αιμοδοσία  είναι μία πηγαία πράξη προσφοράς και ευθύνης. Ουσιαστικά βοηθά  στην αντιμετώπιση ενός τεράστιου
κοινωνικού προβλήματος που είναι η ανεπάρκεια αίματος για να  καλύψουμε  τους ασθενούντες συνανθρώπους μας.
Σε κάθε  προσκλητήριο με σύνθημα «δίνω ζωή» πρωταγωνιστές είναι οι δότες,  οι οποίοι με την ευγενική προσφορά τους αποδεικνύουν έμπρακτα τα αισθήματα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, που χρειάζεται αίμα.
Ως  Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής θέλοντας να συμμετέχουμε  στην ενεργοποίηση της κοινής προσπάθειας για την προσφορά ζωής αλλά και της κάλυψης των αναγκών σε αίμα, για τους δότες , για  τα μέλη μας και τους οικείους τους,  δημιουργήσαμε τράπεζα αίματος.
 Ύστερα από τη σημαντική πρωτοβουλία του Διευθυντή και του Υποδιευθυντή της Υπηρεσίας  Ασφαλείας της Βουλής των Ελλήνων, Αστυνομικό Διευθυντή ΝΤΟΥΙΤΣΗ Φώτιο  και Αστυνομικό Διευθυντή ΚΑΜΠΡΑ Αθανάσιο αντίστοιχα, σε συνεργασία με την Ένωση μας έχουμε τη χαρά και την τιμή να διοργανώνουμε την πρώτη μας αιμοδοσία.
Η αιμοληψία θα γίνει από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγιεινής.
Σας καλούμε το Σάββατο 30 Μαΐου, από την 09:00 έως και την 16:00 ώρα, στο εντευκτήριο του Μεγάρου της Βουλής, με 10 λεπτά από το χρόνο σας να χαρίσετε ζωή.




ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.


Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κανέλλος  ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ευάγγελος ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια