Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κορινθία: Η άμεση κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ, το αλκοτέστ και η προφυλάκιση

Το τηλεφώνημα που έγινε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης με την αναφορά για θανατηφόρο τροχαίο στα Εξαμίλια Κορινθίας σήμανε συναγερμό στις Αρχές.


Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση καθώς τα πρώτα λεπτά κανένας δεν γνώριζε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία, παρά μόνο ότι ένα αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε τον 15χρονο μπροστά στα μάτια της μητέρας του και αμέσως μετά ο οδηγός πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε.

Λίγο πριν το δυστύχημα ο οδηγός βρισκόταν στην πλατεία των Εξαμιλίων και μπήκε στο αυτοκίνητο για να πάει στο σπίτι του στην Ξυλοκέριζα Πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνη τη στιγμή έδειχνε πως δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν άμεσα να βρουν μαρτυρίες από το χωριό που έδιναν στοιχεία για τον οδηγό και μέσα σε λιγότερο από μία ώρα τον εντόπισαν στο σπίτι του. Εκεί βρήκαν και το αυτοκίνητο.

Έπρεπε όμως αμέσως, από τη στιγμή που το τροχαίο ήταν θανατηφόρο, να γίνει αιμοληψία. Για το λόγο αυτό πρώτο μέλημα ήταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Αστυνομικές πηγές τονίζουν στο bloko.gr ότι αν η διαδικασία καθυστερούσε για κάποιο λόγο ή αν αργούσαν να βρουν τον οδηγό τα επίπεδα αλκοόλ που θα ανιχνεύονταν στο αίμα θα ήταν πολύ πιο χαμηλά από το 2,7 που εν τέλει εντοπίστηκε.

Ο 53χρονος απολογήθηκε το πρωί της Παρασκευής και κρίθηκε προφυλακιστέος.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια