Ρόδος: Έπεσε από την ταράτσα του παλιού νοσοκομείου την ώρα που έκλεβε καλώδια

Από το δεύτερο όροφο του κτηρίου του παλιού νοσοκομείου έπεσε 44χρονος στη προσπάθεια του να αφαιρέσει καλώδια!Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα, ο 44χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, αλλά ευτυχώς όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που τον εξέτασαν δεν είχε τραυματιστεί!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 44χρονος βρέθηκε χθες το απόγευμα στο παλιό νοσοκομείο της Ρόδου και ανέβηκε στο δεύτερο όροφο σε μία προσπάθεια να αφαιρέσει καλώδια που υπάρχουν εκεί από την εποχή λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 44χρονος βρέθηκε να πέφτει στο κενό από τον δεύτερο όροφο και να καταλήγει στο έδαφος.

Άμεσα άλλα άτομα που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και την αστυνομία και ο 44χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου για την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς  όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που του έγιναν δεν είχε υποστεί κάποιο τραυματισμό.

Σε κάθε περίπτωση, σε βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής με την οποία και θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη, το επόμενο διάστημα.

πηγή: rodiaki.gr